Campanya de suport a les famílies sense llum d’un pis recuperat a l’Abat Marcet

No Comment

Quinze famílies amb els seus fills sobreviuen en un bloc d’habitatges recuperat al número 22 de l’avinguda Abat Marcet, sense llum, des de fa més de dos mesos. I així han passat totes les festes de Nadal. L’empresa Endesa els va deixar sense subministrament elèctric, just quan començava el fred i l’hivern.

El bloc de pisos és propietat del Banc de Sabadell. Les famílies, com moltes altres sense recursos i amb dificultats per aconseguir feina, porten dos anys residint en el bloc, un de tants dels abandonats arrel del ja famós i trist boom immobiliari.

Les famílies, que porten 2 anys i que fins el moment tenien la llum punxada, demanaren l’Ajuntament que exercís com a mediador amb les companyies, amb l’objectiu d’assolir una solució per obtenir contractes de subministrament legals. Era el camí que s’havia seguit amb els blocs recuperats de Les Arenes i de Ca n’Anglada, que disposen recentment d’una solució per poder tenim llum.

Compten amb el suport del Colectivo sin Vivienda, des del qual s’assegura que el banc es nega a negociar una solució, i que només busquen desallotjar les famílies, posant-se d’acord amb Endesa per poder fer-los fora com abans.

Com a forma de denunciar les dificultats de l’accés a un habitatge en condicions dignes, i com que les empreses no estan donant cap sortida negociada, des del Colectivo s’està duent a terme una campanya de suport a les famílies afectades, que desitgen una solució que no es pot posposar més.

L’objectiu ideal per a les afectades, i la principal reivindicació del col·lectiu, és arribar a tenir un lloguer social i assequible que els permetés viure en condicions de legalitat i sense patir entrebancs amb les companyies subministradores. Per això, es demanen suports a entitats i persones.

La signatura de suport es pot realitzar a través de la web del col·lectiu:
http://colectivo-sin-vivienda.blogspot.es

Related Articles

Deixa un comentari