Concert solidari de gospel (Vocal Groove Barcelona) per reprendre el projecte de restaurant de temps La Trobada

No Comment
Menjador del restaurant La Trobada, al local de Minyons, ara ja tancat.

L’associació d’entitats ALEI i l’Església Unida de Terrassa organitzen el concert Gospel per la Inclusió amb el grup Vocal Groove Barcelona.

L’entrada és gratuïta, amb donatius voluntaris que serviran per reprendre el servei al públic del projecte de restaurant del temps La Trobada.

Durant l’acte s’explicarà el paper que juguen a la ciutat les 27 entitats que formen la xarxa.

El proper dissabte 19 de maig a les 19,00 l’Associació Local d’Entitats per a la Inclusió (ALEI) de Terrassa i l’Església Evangèlica Unida organitzen el concert solidari Gospel per la Inclusió amb Vocal Groove Barcelona, una agrupació de gospel professional. El concert servirà també per explicar el paper que juguen a Terrassa les 27 entitats que actualment formen ALEI, a més de servir de suport al projecte comú de La Trobada, el restaurant del temps que fomenta la inclusió social de persones en situació vulnerable i que ha deixat de donar servei al públic després de cinc anys i a l’espera d’un nou local on reprendre l’activitat.

El concert, que es realitzarà a l’Auditori de l’Església Unida, vol ser accessible i assequible a tothom que vulgui gaudir-ne, pel que l’entrada és gratuïta. Aquells que vulguin podran fer un donatiu a la sortida. L’import recaptat es destinarà a La Trobada.

ALEI treballa a Terrassa des de 1999 amb l’objectiu de promoure la inclusió social. Un element clau de l’associació és el treball en xarxa entre les entitats, amb projectes comuns que han tingut un important impacte social a la ciutat, pensant especialment en les situacions de risc sorgides de l’anomenada nova pobresa i en superar filosofies de treball estricament assistencials, fomentant l’apoderament, l’enfortiment de la dimensió comunitària i la participació des de la responsabilitat col·lectiva.

Al web d’ALEI hi podreu trobar més informació sobre les entitats que treballen i acompanyen a persones que viuen circumstàncies de risc d’exclusió social.

Vocal Groove Barcelona Voca és una agrupació de Gospel professional integrada per cantants i músics. Amb la seva força vocal mostren el poder i el missatge del gospel, una música que és una història d’influències mútues entre les arrels africanes, els cants de l’època de l’esclavitud entre la població afroamericana i els cors espirituals.

Related Articles

Deixa un comentari