L’ALEI també rebutja les retallades en polítiques actives d’ocupació anunciades

No Comment

l’Associació Local d’Entitats per a la Inclusió de Terrassa (ALEI), la qual està formada per 33 entitats locals vinculades al tercer sector, es mostren “sorpresos i preocupats” a causa de la decisió del Govern central de retallar els recursos destinats a polítiques actives d’ocupació. Igual que han fet la Confederació de Cooperatives i el mateix Ajuntament, asseguren que el fet afecta a Terrassa en una reducció de més de 2,5 milions d’euros en recursos que serien “fonamentals per encarar la sortida de l’estat d’alarma”.

Afirmen des de l’ALEI: “ens preocupa especialment perquè el que sí que sabem les entitats del tercer sector social local és que les necessitats dels col·lectius amb més dificultats per a la seva inserció laboral i la inclusió a tots els àmbits de la vida social, es veuran augmentades”. En el seu comunitat, continu assegurant que “les situacions de vulnerabilitat econòmica que ja existien s’agreujaran com a conseqüència de la pandèmia”.

L’ALEI manifesta que se suma al que ha manifestat l’Ajuntament de Terrassa, i a la “seva sol·licitud al Govern de l’estat de reconsiderar la mesura i tenir en compte el paper dels municipis i les polítiques socials locals”.

 

Related Articles

Deixa un comentari