Denuncien la vulneració de drets de les famílies del bloc d’Abat Marcet

No Comment

La Comissió Ciutadana de Seguiment i Control de la Carta Europea dels Drets Humans, que es va constituir recentment, insta a cercar sol·lucions urgents per a les famílies del bloc de l’avinguda Abat Marcet, que es troben sense llum i en condicions precàries des de ja fa alguns mesos.

Precisament, aquesta comissió fou creada per impulsar la defensa dels drets humans a la ciutat (i específicament la citada Carta Europea), com a agent i protagonista amb responsabilitat institucional en l’àmbit, sense perdre la seva independència.

La Comissió, reunida el passat dimecres 11 de gener amb famílies les del bloc ocupat, i membres del Col·lectiu Sense Habitatge, denuncia en un comunicat la situació de “greuge de les famílies, que porten més de dos mesos sense energia elèctrica i per tant amb els seus drets fonamentals vulnerats”. També es fa ressò de les reiterades situacions de talls d’energia a diferents habitatges de la ciutat durant els últims mesos.

La Comissió Ciutadana ha sol·licitat una reunió urgent amb la regidora Lluïsa Melgares, responsable política dels temes d’habitatge de l’Ajuntament en que participarà una representació de la Comissió Ciutadana, de les famílies afectades de l’immoble de l’avinguda Abat Marcet i el col·lectiu sense Habitatge de Terrassa, per tal d’aclarir quines actuacions ha fet l’equip de govern davant aquesta situació i quines mesures pensa adoptar de cara al futur per tal d’evitar més vulneracions de Drets a la Ciutat en aquest àmbit.

bloc abat marcet Imatge del bloc al número 22 de l’avinguda Abat Marcet.

Related Articles

Deixa un comentari