El Col·legi d’Advocats farà mediacions gratuïtes per commemorar el Dia Europeu de la Mediació

No Comment

El proper dia 21 de gener es commemora el Dia Europeu de la Mediació. Per això, els dies 10 i 11 de gener, el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (CEMICAT), ha decidit oferir a tots els ciutadans de Terrassa i Rubí que ho sol·licitin, com a activitat de promoció i divulgació, una sessió de mediació gratuïta, d’una hora de durada, a fi de que puguin conèixer les característiques i avantatges d’aquesta forma de resolució de conflictes així com arribar a acords que tenen la mateixa validesa que un contracte privat, i que són susceptibles de ser homologats per via judicial o notarial.

Les sessions es dirigiran per un/a mediador/a acreditat del CEMICAT i es realitzaran el dia 10 de gener, a la seu del Col.legi d’Advocats de Terrassa ubicada a Rubí (c/ Espoz i Mina 2) i el dia 11 de gener als Jutjats de Terrassa (Rambleta Para Alegre 112 -Edifici Jutjats- primera planta).

Serà necessària la prèvia inscripció conjunta per les dues parts en conflicte o els seus advocats/des mitjançant e-mail dirigit a secretaria@icater.org o bé trucant al telèfon 937801366 (secció de Mediació). El dia límit per a fer la inscripció serà el dia 9 de gener de 2018, a les 18 h.

Related Articles

Deixa un comentari