En defensa de les persones afectades per les malalties de SSC, Clara Valverde presenta llibre a La Trobada

No Comment

La Trobada, el restaurant del temps (Teatre, 4, 1r), ideat i gestionat per la xarxa d’entitats inclusives ALEI, organitza dijous 14 de maig a les 13.30 h (fins a les 16 h) el dinar-tertúlia ‘El pasado ya pasó, ¿no’, a càrrec de Clara Valverde. El preu del dinar-tertúlia, obert a tothom, és l’habitual del menú del temps de La Trobada: 7,50 euros.

 

Clara Valverde Clara Valverde

L’aforament limitat de la sala, ubicat al primer pis de la seu de la colla castellera Minyons de Terrassa, exigeix reservar per tal d’assistir al dinar-tertúlia. Els interessats cal que ho facin al telèfon 625 45 58 63 o bé, per correu electrònic, a reserves.latrobada@gmail.com.

Qui és Clara Valverde?

Clara Valverde Gefaell (Barcelona 1956), escriptora i activista del 15-M i la Marea Blanca, autora de Desenterrar las palabras, sobre memòria històrica, que hi presentarà. Va ser professora d’infermeria. Viu, sobretot, entre el llit i el sofà, amb una malaltia discapacitant. Presideix la Lliga de la Síndrome de la Fatiga Crònica. També ha escrit No no lo creemos, sobre el llenguatge neoliberal, i Pues tienes buena cara, sobre l’afecció que pateix. Publica articles d’opinió a CatalunyaPlural.cat (eldiario.es).

L’acte l’organitza La Trobada, el restaurant del temps, en col·laboració de la llibreria Synusia, que hi oferirà propostes de lectura relacionades.

Amb activitats com aquesta, el restaurant del temps d’ALEI aprofundeix en un dels seus objectius: enfortir llaços comunitaris entre els clients convencionals (que hi paguen amb diners) i els clients del temps (que hi aporten temps com a resposta voluntària als àpats rebuts).

Concentració a Barcelona, el 9 de maig

Concentració a Plaça Sant Jaume (Barcelona), el passat 9 de maig. Foto: LaDirecta Concentració a Plaça Sant Jaume (Barcelona), el passat 9 de maig. Foto: @enfermarebelde

Un any més seguim sense avançar en les nostres peticions.
Cada dia som més persones afectades per les malalties de SSC, cada vegada es donen mes casos entre la població infantil i juvenil.
Són malalties invisibles, ens fan invisibles i ha arribat el moment de Sortir!
Són malalties que desgasten, que impossibiliten, que trenquen famílies a causa de la incomprensió per la seva complexitat.
Aquest any de nou anem a concentrar-nos per reivindicar el que és nostre, el que tenim reconegut i no es practica.
Hem de sortir un cop més al carrer, un cop més des de diverses comunitats autònomes tornarem a ser visibles.
Cap persona més ignorada.
Cap persona més desatesa.
Cap persona més acomiadada a causa de les baixes laborals que comporten aquestes malalties.
Cap família més trencada.
Per nosaltres, pel futur de les generacions venideres…..

Esperem que aquest any 2015 sigui l’any de la visibilitat i la unió de tots i totes els malalts de Sensibilització Central (FIBROMIÀLGIA, SÍNDROME DE FATIGACRÓNICA / ENCEFALOMIELITIS Miàlgia, SENSIBILITAT QUÍMICA MÚLTIPLE, electrohipersensibilitat …)

Related Articles

Deixa un comentari