“La discapacitat com a construcció social”, xerrada/col·loqui, 7 abril, organitza Espai Drets

No Comment

En el marc de la campanya ciutadana liderada per Espai Drets de Terrassa a favor dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual, el proper dissabte 7 d’abril es realitzarà un acte, xerrada-col·loqui sobre la discapacitat com a construcció social. Serà al centre cívic President Macià, de 10:30 a 12.30 hores.

L’Espai Drets de Terrassa és una plataforma que agrupa a més de 14 entitats que treballen per la defensa dels drets humans, entenent i utilitzant com a marc d’enquadrament d’aquesta lluita la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans i Socials a la Ciutat.

L’actual campanya es va presentar el juny del 2017 en el Casal Cívic de Ca n’Aurell de Terrassa amb el títol “Dignifiquem la diversitat”. Aquesta campanya, oberta a la participació de tota la ciutat, generarà durant aquest curs espais comuns d’informació, conscienciació, creativitat i participació inclusiva, dels quals s’informarà.
Ara que torna a ser vigent a Terrassa la Carta Europea de Salvaguarda dels DDHH a la Ciutat, afirmen des de l’Espai, «no podem deixar que continuï la discriminació social a la qual estan sotmeses aquestes persones i les seves famílies. Volem conèixer i identificar els drets humans que s’estan vulnerant a la ciutat respecte del col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Volem transformar els serveis, espais comuns i actituds de la ciutadania perquè aquestes persones puguin accedir amb igualtat i de forma inclusiva a la ciutadania plena. Volem col·laborar perquè les persones amb discapacitat intel·lectual es puguin associar a la ciutat de forma autogestionada, per poder representar-se a si mateixes, auto defensar-se i convertir-se en ciutadanes de ple dret. Us esperem i animem a totes al fet que us sumeu a aquesta campanya ciutadana i solidària».

Related Articles

Deixa un comentari