L’advocat Salvador Domingo i la Universitat de La Pau reben els premis de Drets Humans de l’ICATER

No Comment

El passat divendres 11 de desembre va tenir lloc l’acte de lliurament dels Premis Drets Humans, que organitza i atorga anualment la Comissió de Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER), com a reconeixement a la tasca en defensa dels drets humans.

El lletrat Salvador Domingo ha merescut el Premi a l’Advocacia Compromesa per la seva llarga trajectòria professional en favor dels drets humans, especialment en l’àmbit dels drets laborals. Pel que fa al Premi a la Solidaritat, aquest ha recaigut en la Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU), amb seu a Sant Cugat del Vallès. Aquesta va néixer l’any 1984 amb el propòsit de crear les condicions i facilitar les eines necessàries per a la formació, el debat, la reflexió i l’intercanvi d’opinions i experiències sobre conflictes i construcció de pau. El president del patronat de la Universitat de la Pau, l’economista Arcadi Oliveres, va oferir una xerrada sobre “Els drets humans després de la pandèmia”.

En el decurs de l’acte, dut a terme a la Sala Crespi, es lliurà, també com cada any, el Diploma de Justícia Gratuïta, enguany a l’advocada Anna Rodríguez. Per últim, l’acte va cloure amb l’actuació musical del duet Docrock.

L’ICATER va crear els Premis Drets Humans amb l’objectiu de reconèixer a persones i institucions compromeses amb el foment i la divulgació dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per
l’Assemblea General de les Nacions Unides el 1948. L’any passat, els premiats van ser l’advocada Pilar Mateo i l’entitat Rubí Solidari.

PREMIS DDHH-2020-Icater Imatge del lliurament dels Premis Drets Humans, divendres 11 de desembre de 2020, a la Sala Crespi (Foto ICATER)

Related Articles

Deixa un comentari