Quatre dones de Terrassa participen dissabte a la TrailWalker d’Oxfam Intermón

No Comment

Un grup de quatre dones atletes de Terrassa participen per primera vegada a la TrailWalker que organitza Oxfam Intermón. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte dia 14, i es fa la sortida a Olot i l’arribada a Sant Feliu de Guíxols. La Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix en recórrer 100 km en un màxim de 32 hores.

Les participants a la TrailWalker, Pilar Canyera, Isabel Guerrero, Isabel Vergara i Susanna Vargas. CCOO

Les quatre membres de l’equip, segons informa el sindicat CCOO, han de començar i finalitzar juntes, juntament amb les dues persones que fan tasques de recolzament i porten l’avituallament necessari, en cotxe, als punts que permet l’organització. Per aquesta prova, és de vital importància l’entrenament, l’actitud mental, les ganes i un bon equip de suport. 

Cada equip es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros de donatius. Aquest donatiu serveix per apropar l’aigua potable als diferents camps de refugiats a l’Àfrica i poder construir pous, canals de reg, o xarxes de sanejament d’aigua potable. I, com sempre, son les nostres companyes, les dones, les que han de caminar cada dia molts kilòmetres per anar a buscar aigua. Caminarem per elles i canviarem les seves vides.

Els components de l’equip són les caminadores Pilar Canyera, Isabel Guerrero, Isabel Vergara, Susanna Vargas. Com a recolzament, hi participen Rafa Navas i Jose Fernando Serred.

Related Articles

Deixa un comentari