[Salvador Pérez] Veritable farsa, és la dels que accepten la mentida i la repressió. Votarem!

No Comment

Un quan veu com va aquest tema i els comportament d’alguns, a més de la indignació que li comporta, sent també un cert cansament. Estem arribant a una situació on la mentida, les incoherències, els incompliments i sobretot els risc de veritat que això es converteixi en una causa general contra el pensament, la llibertat d’expressió i l’ús de l’arbitrarietat que si que posa en risc les llibertats bàsiques i el que alguns de veritat estan trencant, com és la convivència, que a nivell de Catalunya és el que han anat buscant des de la seva creació. I el que és una veritable farsa, són els que accepten la mentida i la repressió.

Es veritablement penós escoltar al Sr. Iceta i Sr. Pedro Sánchez defensant els alcaldes psoistes per les amenaces i tot tipus d’insults. I si això és així, doncs apa, al Jutjat o la seva Fiscalia amiga. Ara resultarà que aquests alcaldes seran herois per mantenir una actitud impròpia d’un partit que ha perdut la ètica i sempre al costat del PP sent la seva catifa pàtria, defensant una legalitat totalment fora de lloc i que està en qüestió, i no precisament, pels independentistes, sinó per persones que no ho són, fiscals, magistrats i catedràtics experts en dret constitucional que posen en qüestió les actuacions de la Fiscalia, el mateix Tribunal Constitucional i de la mateixa Judicatura que estan fora del compliment de les Lleis i les normes que diuen defensar.

El que sí que és una amenaça de veritat és el que passa amb les denúncies penals contra els membres de la Taula, del govern, els alcaldes, les empreses, alguns mitjans de comunicació, entitats …, això sií que és una veritable amenaça i un insult, la resta una estratègia barroera i impresentable d’amagar el fracàs d’una opció de dretes finiquitada i que pensa treure rèdits electorals per a veure si defensa el nacionalisme hispànic amb més força que el PP i C’s.

Si atenem als articles i comentaris d’alguns d’aquests experts, i repeteixo perquè quedi clar, no independentistes, el referèndum és legal i el codi penal no recull cap sanció al respecte, aquesta causa general que s’ha posat en marxa, ni el Tribunal Constitucional ni la Fiscalia poden fer les accions que han iniciat, com entrar en empreses, mitjans de comunicació, prohibir actes… La intervenció dels comptes de la Generalitat amb caràcter general està fora de la legalitat vigent. Per tant, aquests que fan crides a la legalitat, callen i atorguen, no en diuen res, són col·laboradors del joc brut i l’incompliment de les normes bàsiques que tan diuen defensar.

botomalarrassa

I com bé diuen aquests experts, no pots actuar contra tanta gent, ja que fa inviable i impossible resoldre el problema que no es jurídic, sinó plenament polític.

¿I cal suposar que s’actuarà amb la mateixa contundència contra tots aquells que facin campanya per abstenir-se, ja sigui fent manifestos de tres pàgines als mitjans, com en actes, com en publicitat, com la campanya que farà C’s contra el referèndum, estaran fen una il·legalitat i caldrà perseguir-los perquè estaran participant en la campanya, no? Anirà la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana a treure cartells i prohibir actes i anirà a impremtes amb la mateixa força? Segur que no.

Que uns jutges feixistes prohibeixin actes a Madrid, Vitòria o Astúries pel dret a decidir, o un fiscal general recusat i corrupte al servei del PP digui que si cal portarà als votants als jutjats, ja diu quin tipus d’estat tenim i de personatges que ens governen i estan a la judicatura.

I una altra qüestió, a qualsevol de les properes eleccions, estatals, europees, autonòmiques, municipals…, llavors farem el mateix que el PsoE-PsC, C’s i PP, ens quedarem a casa donant ple compliment a les seves consignes, abstenció i que els donin pel sac, tots i totes fora del sistema i que es votin ells, amb les seves corrupteles, incoherències i manca d’ètica. Els pagarem amb la mateixa moneda que ara defensen de forma irresponsable.

Fa molta pena, que un estat i govern corrupte, que ha fet un ús partidista de les institucions fins a podrir-les, i que s’ha convertit en un fora del sistema, quan demana l’abstenció, està plenament incapacitat per a demanar res, i per desgràcia, tingui el suport de la seva claca, C’s i PsoE-PsC que li permeten i fan el joc, per a garantir-se cadires i recursos. Esperem que en qualsevol de les properes eleccions, la ciutadania ho recordi.

I jo si fos dels dirigents de la Generalitat, davant de l’envestida il·legal i fora de la Llei del govern de l’estat, senzillament, provocaria de forma estratègica un col·lapse total, ja que aquestes mesures afecten directament al conjunt dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, nòmines, factures a proveïdors, Ajuntaments de tots els colors… I a molts dels que proclamen l’abstenció i que fan claca de les mesures del govern central, llavors sabran el que vol dir aquest estat corrupte quan es vegin afectats de forma directe.

El que està molt clar és que ni amb denúncies i querelles, amb confiscacions de materials, d’amenaces permanents, d’incomplir la Llei i les normes, de prohibir actes, de fer manifestos interessats…, no podran parar absolutament res, el dia 1 d’octubre la ciutadania votarà, i serà legal o no, però es farà, ja que ara el problema no és la independència i la República, ara estan en perill els drets bàsics, el retorn al 1973 o al 2018. I això els monàrquics del PP, C’s i PsoE-PsC ho estan posant en perill. I amb els comportaments d’aquests, és més que evident, la única solució és votar, el dia 1 d’octubre, el 22 de desembre o el 14 d’abril, i només es resoldrà votant en un Referèndum a Catalunya que al final l’estat haurà d’acceptar, i sense necessitat de modificar la Constitució que és un parany i una farsa d’alguns que saben que mai podrà fer-se, i que són responsables quan l’any 1977 van renunciar als seus convenciments i principis, i els van posar al servei dels franquistes i la cadira.

Per tant, el dia 1 d’octubre a exercir el dret a votar amb plena llibertat i el que cadascú consideri. I si ens volen posar a la presó a tots i totes, que ho intentin, llavors alguns si que podran queixar-se de veritat que els amenacen, insulten i provoquen. Les llibertats no es donen, s’aconsegueixen lluitant, i les Lleis estan al servei de la ciutadania que aquesta ha decidit. I el que no pot ser és que els que roben i són uns corruptes estiguin lliures i tant feliços, governant i incomplint les seves lleis, protegits per la Fiscalia i la Judicatura, i els que volen votar tractats com a veritables criminals.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari