Synusia presenta dijous 14 de maig ‘La bossa o la vida, el 99% contra l’emergència climàtica’

No Comment

A les 19h al canal Youtube de Synusia, amb la presència de Salvador Lladó, autor del llibre.


Aquest dijous 14 de maig, a les 19h, la llibreria Synusia convida a una presentació virtual del llibre “La bossa o la vida. El 99% contra l’emergència climàtica”, novetat editada per Tigre de Paper. Durant la presentació, hi participaran l’autor del llibre, Salvador Lladó (Doctor en microbiologia ambiental), Roc Padró (Doctor en Història Econòmica per la Universitat de Barcelona) i Laura de la Orden (Educadora ambiental).

Aquesta presentació, la qual prevista pel passat mes de març però va haver de ser ajornada degut a la emergència sanitària, es reprèn ara en format virtual, a través del canal de Youtube de Synusia.

Sobre el llibre

La bossa o la vida el 99% contra l'emergència climàticaEns ha tocat viure una de les èpoques més transcendents de la història de la humanitat, a ser peons inconscients d’una partida d’escacs que enfronta al capitalisme contra tota forma de vida present en el planeta.

A ‘La bossa o la vida’, Salvador Lladó ens planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives de la crisi ecològica en la que estem immersos. Des de la seva causa principal, la necessitat imperiosa de créixer del nostre sistema econòmic, passant pel seu principal símptoma, l’emergència climàtica, fins a desembocar en el ventall de propostes polítiques que neixen de la necessitat de posar fre a un ritme de producció i de destrucció de la natura sense precedents.

El llibre ens mosta, per tant, una estructura més superficial on entendrem tant la magnitud de la tragèdia com les possibles implicacions de les diferents solucions que es proposen, però també una estructura més profunda que pretén obrir una reflexió molt personal dins de cada lector. Si l’actual forma de vida de les societats occidentals és només un miratge generat per una disponibilitat ingent d’energia que no es repetirà, als de sota ens toca apoderar-nos i construir el futur que ens permeti viure en equilibri. En cas contrari, la resposta pot venir massa tard i deixant a molts pel camí.

Related Articles

Deixa un comentari