Acomiadaments al Diari de Terrassa

No Comment

DdT

Després d’una tensa espera de més d’un mes, avui, 24 de setembre, hem conegut el nom dels acomiadats a Diari de Terrassa: Josep Lluís Alonso, Cristóbal Castro, Carles Dosta, Jordi Manzanares i David López. Cinc companys: tres redactors, un maquetador i un fotògraf, amics i grans professionals, ja no hi seran amb nosaltres.Tot i els nostres esforços, han primat exclusivament els criteris economicistes; quin futur té Diari de Terrassa sense el seu capital humà?

No els ha tremolat la mà als propietaris a l’hora d’acomiadar a tres companys de més de 50 anys, han actuat sense escrúpols, tot i la nostra petició expressa de no anar contra un col·lectiu especialment vulnerable.

No és gaire menys pitjor la situació dels altres dos companys en un moment en què la sagnant crisi econòmica es suma a la fràgil situació del sector. Amb aquesta acció es mostra el pitjor d’uns gestors que eludeixen la seva responsabilitat en la caiguda lliure en què es troba Diari de Terrassa. Ineficàcia i crueltat, una fatal combinació.

Delegats Diari de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari