‘Condueix el teu futur’, projecte d’UGT per la inserció de dones en el sector de transport

No Comment

condueix_el_teu_futur2-768x1024

UGT del Vallès Occidental posa en marxa el projecte integral «Condueix el teu futur», destinat a potenciar la inserció de les dones en el sector del transport de viatgers.

Les dades de l’atur registrades a la nostra comarca són encara preocupants, amb un 13,5% superen a les de la resta de Catalunya. I encara més, si ens fixem en col·lectius especialment vulnerables com són els joves, els majors de 55 anys o les dones.

És per aquest motiu que la UGT està treballant en projectes ocupacionals destinats a aquests col·lectius, amb l’objectiu d’intentar donar sortida a aquestes realitats que avui patim al nostre territori. En aquest sentit, a través de l’IDFO, hem posat en marxa el programa integral “Condueix el teu futur”, destinat a dones en situació d’atur de més de 12 mesos, prioritàriament entre 30 i 54 anys. El programa integral consta de 3 fases, Orientació, Formació i Inserció, i té l’objectiu de facilitar la incorporació de la dona al mercat laboral en el sector del transport de viatgers per carretera amb formació específica en el sector (Carnet D + CAP inicial).

La crisi econòmica ha deixat sense sortida laboral a moltes dones del nostre país, i moltes vegades la sortida que se’ls ofereix es precària i fins i tot indigna, i això no ho podem permetre.

Totes aquelles dones interessades en participar en aquest projecte es poden adreçar a la seu de la UGT-IDFO de Terrassa al carrer de La Unió 23, mitjançant correu electrònic a integrals.terrassa@idfo.com o bé trucant al telèfon 93 7334185.

Related Articles

Deixa un comentari