L’Ajuntament de Sant Quirze i la representació de personal negocien un nou marc laboral que recuperi el perdut amb les retallades

No Comment

La Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès vol informar que el proper dia 20 de febrer es reprendrà la negociació entre l’Ajuntament i la representació sindical per arribar a un acord en el Conveni/Acord, que està prorrogat actualment des de 2006.

S’ha establert un calendari de reunions setmanals fins al 20 de març, deixant com a termini màxim per arribar a un acord el 31 de maig de 2018.

CCOO considera com a condició indispensable recuperar allò que s’ha perdut degut a les retallades efectuades des dels Governs de l’Estat i de la Generalitat, al mateix temps que altres temes com la paga de productivitat tantes vegades reclamada per aquesta representació de personal.

La Secció Sindical de CCOO, majoritària a l’Ajuntament, creu que cal mantenir una negociació col·lectiva oberta i ambiciosa, perquè són molts els temes on hi ha necessitat de millores laborals.

D’altra banda, la representació de personal encoratja a la Corporació a seguir avançant en temes com la funcionarització, l’oferta pública, reglament de segona activitat, així com la relació de llocs de treball i valoració dels llocs, atesa la voluntat manifestada pel servei de Recursos Humans de la Corporació.

Related Articles

Deixa un comentari