L’Ajuntament recull informació i opinions sobre la situació de microempreses, autònomes i entitats de l’ESS

No Comment

Des del passat 27 de març, l’Ajuntament de Terrassa, «molt conscients de la situació de crisi i duresa que està patint la teva activitat en aquests moments arran de la pandèmia provocada pel Coronavirus. Pensem en les empreses de la ciutat, especialment en les persones autònomes, les microempreses i les empreses i entitats de l’àmbit de l’economia social i solidària», segons paraules d’Isaac Albert, 1r. Tinent d’Alcalde Promoció Econòmica, Plans, Projectes i Projecció de la Ciutat, ha creat una enquesta per recollir informació i opinions d’aquestes persones per conèixer les diferents situacions:

https://forms.gle/5tgPefznYU58r7Cc6

El 1r Tinent d’Alcalde recorda que l’Ajuntament ha publicat a la web de la institució informació sobre les mesures aprovades pel propi govern local, la Generalitat de Catalunya i en l’àmbit estatal, que poden ser útils. A l’enllaç: https://www.terrassa.cat/empresa-coronavirus

El Servei d’Emprenedoria i Economia Social, mentrestant, continua teletrebant i oferint la possibilitat de realitzar assessoraments online. Per accedir a aquest servei es pot enviar un correu electrònic a: emprenedoria@terrassa.cat.

Related Articles

Deixa un comentari