Condemna del Govern municipal i del PSC Terrassa a les agressions patides per una ciutadana a Torre-sana

No Comment
L'alcalde Jordi Ballart explica el Pla de Mandat, amb Miquel Sàmper (esq) i Alfredo Vega. Foto Psc L’alcalde Jordi Ballart explica el Pla de Mandat, amb Miquel Sàmper (esq) i Alfredo Vega. Foto Psc

«El Govern municipal manifesta la seva més enèrgica repulsa i condemna a les agressions i insults que va patir ahir al matí una ciutadana terrassenca mentre feia ús de les instal·lacions dels horts urbans situats al Camí dels Monjos, entre Torre-sana i Vilardell». D’aquesta manera, el govern local es posiciona davant l’agressió patida per la Maria Gervasio el passat dilluns dia 11 de juliol, unint-se a entitats socials i organitzacions polítiques que han expressat la condemna dels fets, «agressions verbals de caire racista i masclista», afirma el comunicat del Govern, al temps que constata també que «la van agredir físicament causant-li diverses lesions i contusions per les quals va haver de ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa, on va rebre atenció sanitària».

botomalarrassa

Acaba el comunicat institucional subratllant «el seu rotund rebuig a aquests fets», al temps que oferint «tot el seu suport a la víctima i al seu entorn, com també a l’AV de Torre-sana», de la qual la Maria n’és sòcia i activista. Afegeix encara el comunicat del Govern una consideració sobre el «tarannà solidari del projecte que està duent a terme l’entitat amb aquest hort urbà, un projecte que fomenta valors com la solidaritat, el civisme i la convivència, valors totalment contraposats a aquestes agressions intolerables, i que defineixen el tarannà divers, inclusiu i cívic d’una ciutat com Terrassa.»

Suport del PSC de Terrassa

L’agrupació local del PSC ha condemnat també aquest atac racista i masclista patit per la veïna que estava treballant a l’hort urbà, i qualifica aquesta agressió verbal i física com “quelcom intolerable”. Des de l’agrupació mostren tota la seva “solidaritat amb la persona agredida, i manifesten oferir tot el  suport per tot allò que calgui”, així com també amb l’AVV Torre-sana “per col·laborar en tot allò que sigui necessari per evitar que situacions com aquesta es tornin a produir”.

Related Articles

Deixa un comentari