[M. Mallafré] Cospedal: “La societat és tan corrupta com els partits polítics”

No Comment

Maria Dolores de Cospedal: “La societat és tan corrupta com els partits polítics”. “Està de moda dir que els polítics som immundícia humana”. “La corrupció és patrimoni de tots”.

Estic fart de que m’insultin. Els ciutadans aparentment normals no ens dediquem a donar ordres a empreses públiques que contractin a empreses dels nostres amics per poder-nos pagar els nostres capricis luxosos. Això ho fa gentussa com vostè sra. Maria Dolores de Cospedal, si la ciutadania ens comportéssim igual ja els hauríem tallat a vostès -a manca de cap-, les cames.

La corrupció no és un patrimoni, és un delicte, un acte criminal. La societat som víctimes, entre d’altres moltes coses, d’haver estat espitjada durant segles cap a la picaresca per part de l’oligarquia hispana. La corrupció no és un bé públic, per tant no pot ser definida com ho fa vostè dient que “és patrimoni de tots”. El fet que la corrupció política existeixi i, aquesta sigui un dels temes principals que preocupa i inquieta a la societat no significa que aquesta sigui corrupta. Focalitzi i observi el seu entorn sra. Cospedal, el seu partit podrit, la seva forma de viure i les seves prebendes. Després surti al carrer, als barris, a les escoles, als pobles, als hospitals, als menjadors socials i, si és capaç de fer-ho, pensi i no ens insulti més.

Bé, de fet segueixen en la seva línia de neollengua i de neorealitat. O sigui, creuen que amb les seves paraules les coses són d’un altre manera i la gent pensarà com vostès. Estan tan profundament i íntimament corromputs que han perdut tota mena de connexió amb la realitat que els envolta. Entre els meus, els amics, els veïns i els coneguts no tinc ni un sol imputat per corrupció. Quants coneguts seus té vostè que hagin estat imputats sra. Maria Dolores de Cospedal? És probable que vostè i jo pertanyem a una societat diferent -no en tinc cap mena de dubte-, la de la gent que va a treballar i la de la gent que va a robar i corrompre. No es confongui més amb la factura del lampista sense IVA, i ho vulgui comparar amb arreglar concursos públics de milers de milions pels amics i coneguts, o finançar el seu partit polític amb milions en negre. No, sra. Cospedal, els corruptes són tots els que han ostentat el poder i no han fet res per evitar la corrupció, ans el contrari, han propiciat tots el mitjans necessaris per arrodonir-ho a la perfecció i que tot segueixi empudegat. En quant a vostè, és possible que acabi amb els seus ossos a la presó, cosa que provocaria una enorme satisfacció a tot el personal. El tràgic de tot plegat és que vostè i els seus es creuen el que diuen, la qual cosa s’anomena cinisme en diferit i fa que finiquiti la poca vergonya que li queda. Vostè hauria de ser processada per apologia de la corrupció i per fer un continu atemptat contra la dignitat ciutadana. Això sí que és terrorisme d’Estat i no aquesta cosa que us acabeu d’inventar del “terrorisme anarquista”. És tot un repte escriure sense caure en l’ofensa, però no me’n puc estar: Vagi-se’n a la merda!

Related Articles

Deixa un comentari