[M. Mallafré] On anirem a parar?

No Comment

Celia Villalobos: “Me jode que digas que mi partido es corrupto”. Com si fos la seva tieta, la vicepresidenta del Congrés ha renyat a Pablo Iglesias, afegint: “Ten cuidado con las palabras”. Ella que és la que va dir: “Em vaig assabentar del que li ha passat a Rato per la premsa i he tingut un gran disgust”.

Dir-li corrupte al PP, on anirem a parar? Què passa, li fa més mal la veritat que els seus companys lladres?

Miri estimada cocotte, més ens fot a nosaltres seguir pagant amb els nostres impostos a tanta verdulaire com vostè. Si el PP paga en B i reforma la seva seu en B, té tots els números per ser corrupte. Finançar un partit amb diner negre, tenir pel capbaix a uns 180 imputats, a d’altres a la trena i bona part dels seus companys netejant “números”, és allò de blanc i en ampolla, o sigui, el seu partit és un partit corrupte fins el moll de l’os, i no hi ha més. Si et fot que t’ho diguin, no haver-ho fet. És igual que t’ho digui l’Iglesias, la meva veïna, o el butanero, és una veritat molt difícil de camuflar. El fotut dels corruptes és que a sobre volen quedar bé, seguir pagant en B i que els aplaudim pel carrer.

Vostès s’han finançat il·legalment i així consta: Castella la Mancha, Galícia, Madrid, València, Múrcia, Balears, Gènova. 13, País Basc, La Rioja, Castella Lleó, comprovades més d’onze comptes a Suïssa, Brugal, Gürtel, Púnica, Rato, Fabra, Camps, Costa, Sonia Castedo, Juan Cotino, Alfonso Rus, Nóos, Preferents, Targetes Black, Bankia, C.A.M., Bancaja, Nova Caixa Galícia, Cajasur, Gerardo Díaz Ferran, Caja Madrid, Arturo Fernández, Madrid Arena, Palma Arena, Cursos de formació C. A. Madrid, Nueva Rumasa, Pescanova, cas Calatrava, Gescartera, Afinsa, Air Madrid, Air Comet, Marsans, Martinsa, Banco de València, Royal Urbis, Pokémon, Sobres i sobresous… I encara té el morro Sra. Celia Villalobos de amenaçar? Miri, el seu partit té tants casos de corrupció i tots ells el mateix “modus operandi” que acceptar que s’han ajuntat per puta casualitat és un gripau massa gran per empassar-se’l. Li emprenya que li diguin la veritat? Per què no se’n va -ara que encara pot- a jugar a la petanca o al Candy Crush i deixa de bramar?

Ningú parla de vostè, sinó del “seu” PP, si no li agrada o li fot, canviï de partit i ja està. Això d’actuar sempre com si fos un vers que va per lliure té el problema que al final cau del llibre. Sra. Villalobos, el PP és un partit corrupte, sempre ho ha estat, des que eren Alianza Popular, i abans amb el Movimiento Nacional. A més per acabar d’arreglar-ho és una dona grollera amb una educació similar a la que té una truja en un camp de margarides. En l’única cosa que li dono la raó és que vostès estan on estan perquè una majoria de ciutadans els han atorgat la seva confiança, res més. Ara bé, això no treu el morro que vostè té -com a bona vividora- negant una obvietat. Li recordo que la policia va estar prop de 12 hores regirant la seu central del PP, que tenen tresorers processats i dobles comptabilitats… Vol seguir parlant de corrupció sra. Villalobos? Canviï de psiquiatre i augmenti la dosi. Les paraules l’ofenen? Imaginis a nosaltres els fets.

Comencen a estar nerviosos i això m’agrada molt.

P. S.
Amb el PP vaig perdre la casa, visc rellogat, he perdut el poc benestar que tenia, però Rajoy ha estat molt simpàtic al programa del Bertin Osborne, segurament els tornaré a votar.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari