[M. Mallafré] Rajoy vol un ‘gran pacte’ contra la corrupció, abans de les Generals

No Comment

RAJOY ABANS DE LES GENERALS VOL UN “GRAN PACTE” CONTRA LA CORRUPCIÓ

No, no és una portada de La Razón, es veu que va de debò. De fet, a Catalunya ja varem viure una cosa similar amb un gran pacte polític, quan van posar-se d’acord en tapar-se les vergonyes els uns als altres amb allò de les comissions del 3%.

El manifest podria començar així:

1 – Gos no menja gos.

2 – Comissions internes, que ni investiguen ni fan mal.

3 – El poble paga, la Banca mana i el polític roba.

4 – Els jutges sense pilotes i, a la policia que no li faltin les mateixes, però de goma.

5 – La culpa i els dolents, molt dolents, sempre els de fora.

6 – Si ens denuncien: es un atac a la bandera.

En resum, contra la corrupció “un gran pacte”. Contra la ciutadania: més lleis, més impostos, modificació del Codi Penal i presó preventiva. Ja ho deia Tàcit: “Contra més corrupte és l’estat, més lleis té” (segle I).

Proposo:

Un altre pacte a tota la ciutadania contra la corrupció, s’anomena democràcia directa i passa per ajusticiar a tota aquesta gentussa d’una puta vegada i donar exemple. Fotre-ho tot a terra i construir la casa amb millors fonaments i pedres noves, quan una casa està en ruïna total és el que s’ha de fer, per tant com l’Estat s’ha enfonsat, es fa el mateix. Els temps de les paraules i les manifestacions ja ha passat, no tan sols no han escoltat res de res, sinó que a més s’han trencat el pit de riure a la nostra cara, jo no necessito més, simplement un bon recolzament popular de gent que pensi com jo per acabar amb tot aquest disbarat d’una vegada per totes.

P. S.

No hi ha res més idiota que un obrer de dretes. Un poble que elegeix a corruptes no és víctima, és còmplice.

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari