[Miquel Mallafré] El futur immediat

No Comment

Si algú troba explicació, sense haver de recórrer a l’evidència o la imbecil·litat, si us plau, que m’ho expliqui. No deixa de ser curiós que amb Podemos “totalment acabat”, posis la tertúlia que posis només facin que posar a caldo Podemos. A veure, parlar malament de Podemos segueix augmentant les audiències, malgrat que Podemos sigui un fantasma que encara es nega a assumir que l’han mort. “Sumar” acaba de nàixer i ja ens ha ensenyat la cara més lamentable i roí de la política espanyola.

Ha de quedar clar, però, que la ultradreta tornarà al poder en aquest país, per diverses raons, a saber: per les clavegueres de l’Estat, les conspiracions pròpies i dels adversaris, el periodisme a sou i per uns votants d’esquerres amb més dubtes i misteris que el rosari de l’alba. Ciutadania que presumeix de progressista, però quan se’ls presenta el més mínim canvi, quan apareixen els dubtes existencials, quan no se’ls dona la raó al 100% sense matisos, la cosa gira cap a la intransigència i comencen a envair les xarxes i els mitjans amb menystenir, sobretot als seus, davant l’alegria generalitzada del ramat de les dretes.

Què passa, que la realitat ens diu que som un país ple de cunyats, ignorants, corruptes i aquests són els que decideixen?

Anem a pams, tan sols amb els immorals i les dretes, no guanyen. El que sí que tinc clar és que per guanyar les Eleccions Generals a Espanya a hores d’ara només hi ha tres opcions. La primera, eliminar la premsa corrupta. La segona, que comparegui tota l’esquerra unida (al preu que sigui) i tercera, si no es pot eliminar la premsa corrupta, se la compra.

Una altra cosa diferent és si sortirà Yolanda Díaz a donar explicacions davant una càmera a explicar el perquè veta a Irene Montero? Per què no entra en un projecte on “té cabuda tothom?”. Si això ho fa amb una ‘companya’, no puc imaginar-me com l’importem nosaltres. En resum, ho estan fent de meravella, de seguir així el futur es presenta brillant i prometedor. Plata o plom, no n’hi ha un altre.

miquel mallafré, 12 de juny de 2023

Related Articles

Deixa un comentari