[Miquel Mallafré] És una màquina!

1 Comment

¿Sabéis cómo se bajan los precios de la vivienda? Haciendo más viviendas. Qué haya más viviendas y bajaremos los precios del alquiler. No construyendo menos, sino construyendo más”. “El precio de los alquilares se regula construyendo viviendas públicas…” (Signat: Alberto Núñez Feijóo)

Com aquells habitatges del PP que van vendre a preu de saldo a uns fons voltors i especuladors allà on han governat. Sabeu quina és la forma d’abaixar el preu de la cocaïna? Doncs portant més cocaïna, com és que no ho veuen? Sabeu quina és la manera de tenir més diners? Doncs imprimint més diners, oi que sí?

Quan el sector immobiliari està en caiguda lliure als EUA, Alemanya, França… per l’augment dels tipus d’interès que pot provocar un efecte dominó en països com Itàlia o Espanya, només a un tipus com Feijóo se li pot acudir “construir més habitatges”. Entenc el que diu, ja que d’alguna mena de manera ha de mantenir l’enriquiment de tots els empresaris que té al darrere.

A manca de no tenir cap mena de programa electoral decent deixa anar deposicions populistes i oportunistes. Amb personatges com Feijóo no fa falta fer campanyes. La gent que el vota (queda clar) que no tenen ni ulls ni orelles, només diu burrades des que el van fer líder, deixem que segueixi endavant, és la insuportable ignorància d’un visionari limitat. El dia que el PP entengui que una economia és sana quan els diners els tenen qui els guanyen, no qui els roba, el cap els explota.

A Espanya, hi ha tres milions d’habitatges tancats, però en farem més i fomentarem la corrupció una altra vegada. Vinga campió, visca la bombolla immobiliària. Sort en tenim que no arribarà a res, a no ser que la inutilitat elevada a l’enèsima potència tingui premi. Té la intel·ligència justa com per no fer-s’ho tot al damunt, tothom sap que li falten tres patates per arribar al quilo, però aquí el tenim. És una evidència que està fent bo a un personatge de còmic com M. Rajoy.

El problema és que els tontos de còmic, tenen milers de votants, vull dir que hi ha personal que està d’acord amb la corrupció, la utilització miserable del Ministeri de l’Interior i d’altres particularitats d’aquesta enorme deixalleria de la decència que és el PP. És més, ho tenen com a model de país. No entenen res i estan orgullosos de no entendre-ho.

Qui vota al PP, l’importa una merda qui sigui el dirigent, voten al partit amb les seves idees ràncies, se’ls en fot qui el dirigeixi. Si posen a una atzavara, també la votaran. Viuen del radicalisme que inflamen per ocultar la seva immensa corrupció i pèssima gestió. És un partit que està ple de inútils sorgits de l’empresa privada que no serveixen per treballar, que sobreviuen gràcies als mitjans de comunicació i els seus jutges.

Que tinguin milions de vots és irrellevant. I aquí els tenim, fotent-nos la vida amb la seva intolerància, la seva mentalitat retrògrada i ancorada en el temps, la seva podridura extractiva i la seva obsessió a aprofundir més encara en la diferència de classes: els rics, més rics i els pobres, més pobres. Són els amos en la creació de desigualtats i els destructors d’uns drets conquerits que per mantenir-los la lluita continua sent titànica.

L’única veritat del sr. Feijóo és que va obtenir majories absolutes allà on quasi sempre el PP les va aconseguir. La resta és tot fals. Ni moderat ni sentit d’Estat, ni culte ni governant eficient, ni intel·ligent ni res de res. Té l’honor de posseir en tan poc temps el major nombre de cagades orals per sobre de M. Rajoy, el supera en la mitjana i amb molta menys gràcia, a sobra sense llegir el Marca.

Per a mi és entretingut escoltar a la dreta i la ultradreta retorçar la realitat, dir collonades seguides, espantar-nos amb ETA, treure banderes i mentides diverses per justificar el perquè no volen polítiques socials i ajudes als treballadors, a la vegada que donen suport als més rics i poderosos.

I tornem a la casella de sortida. Que el PP segueixi sent un partit legal i amb possibilitats de guanyar amb tot el tsunami de merda que arrossega, ens diu com està de fotut aquest país. Partint d’aquesta base, entens el perquè el sr. Feijóo és nefast com a líder de l’organització delictiva, si parla, la caga i si calla, no existeix. Són la pesta, perquè el que a mi em pot arribar a fer gràcia i vergonya al mateix temps, molts milers de ciutadans s’ho mengen amb patates, aplaudeixen, demanen repetir i voten als seus botxins.

Una altra vegada torna a aparèixer el totxo per enriquir als col·legues. És un màquina, o no?

miquel mallafré, 18 d’abril de 2023

Related Articles

1 Comment

  1. Jose

    Ja ho deia Cipolla, el número d idiotes es molt més alt del que puguis imaginar

Deixa un comentari