[Miquel Mallafré] Fer fora el Govern (al preu que sigui)

No Comment


És una sort que davant el Govern social-comunista-separatista-bolivarià-radical, tenim exemples interns i externs de com gestionar una gran crisi. En l’àmbit intern, per exemple, la gestió de la compra de material mèdic de la coalició PP-Cs-Vox a Madrid. Res de propaganda, res de demagògia, tot transparència, tot eficàcia i tot experiència. Tots els hospitals de Madrid a vessar de material mèdic, fins al punt que el personal sanitari pot decidir cada dia el color de les mascaretes, els guants i les ulleres.

En l’àmbit extern, tenim Hongria, on el seu líder, el feixista Orban (amic de Pablo Casado i del nazi), ha liquidat el problema de rel, tancant el Parlament, un govern per decret i qui s’hi oposi, a la presó. La dreta rància no vol escoltar el costat científic en tota aquesta catàstrofe, només l’interessa la política de claveguera. El partit (PP) que va matar més persones que ETA en un sol dia amb el Yak42, no està per tecnicismes, ells només volen el poder per seguir espoliant.

Hi ha qui pensa que aquest desastre ens farà millors. En canvi, estem atònits veient com, els de sempre ens tornen a mostrar el seu costat més macabre (si és que alguna vegada han tingut un altre), llançant allaus de vileses contra els seus “enemics” polítics. Hem de creure que quan passi aquest malson seran millors persones? No donen massa mostres en uns moments en què es necessita estar units més que mai.

No goso imaginar-me què serà quan puguem sortir al carrer i els seus fidels votants, excitats per totes les barbaritats que vomiten els seus estimats líders, surtin en tromba a manifestar-se contra el Govern. Me’ls imagino rere una pancarta amb algun lema infame i, amb una mica de sort, la pot encapçalar la Conferència Episcopal, que si el Govern són uns assassins per lleis com la de l’avortament i l’eutanàsia, estarà encantada d’afegir que també són els assassins de tota la ciutadania, que per desgràcia, ha mort i seguiran morint per la pandèmia, el seu granet de sorra no pot faltar.

Fa dies que anem despertant-nos amb el “Sindicat del Crim”, veient que està ben viu i que el tenim a ple rendiment. Una mena de conspiració política, financera i mediàtica d’un altíssim calat, consistent en una campanya d’intoxicació informativa. Emboscats en alguns mitjans de comunicació, sota la disfressa de periodistes, existeix una fauna de savis de saldo que compleixen la funció de timoners de la pàtria.

Dins d’aquesta turmenta vírica que ens sacseja, aquests experimentats pilots s’han posat d’acord en què l’únic que pot permetre’ns arribar a port sans i estalvis és conformar un govern de concentració nacional fatxa, un d’aquests bunyols amb el que en realitat premediten un “més del mateix”. Si no fa pas massa del que es tractava era d’impedir a qualsevol preu que Podemos arribés al poder i ho infectés tot de comunisme bolivarià, ara, el que es pretén és la fumigació completa.

El dilema d’una oposició feixista és que contra més es consolidi un Govern com l’actual, més perilla l’estabilitat dins el PP, a més, el PP mai s’ha caracteritzat per ser lleial a cap Govern, que no sigui el seu en cap moment de crisi, per tant, no serà diferent ara.

Recordeu la gestió que va fer el PP d’uns pocs casos d’Ebola, amb la ministra Ana Mato? Una malaltia que es coneixia, no com aquesta que és desconeguda en tot el món i que porta més de mil mutacions segons els investigadors. No em puc ni imaginar el desastre. Em venen tremolors i, no de febre.

Fa molt poc que els sanitaris i d’altres persones solidàries, sortien al carrer a reclamar una Sanitat Pública digna i sense retallades. La Sanitat Pública es finança amb impostos, no amb almoines que es donen de manera puntual. Muntar martingales fiscals, només ho fa el PP, per treure’n un rèdit. Ara resulta que tot el que passa ho ha fet malament aquest Govern, que no porta ni mig any funcionant? Però quina mena de memòria defectuosa té el personal, no?

Tinc entès que hi ha lleis per fotre a la presó i jutjar a cantants, titellaires, independentistes, en canvi, no hi ha eines per abaixar-li els fums a aquests saltamarges difamadors, sembradors d’odi i hooligans del colpisme, que tenen una responsabilitat política i porten a milions de persones al seu darrere. Que la justícia només s’aplica als pobres i desvalguts, ho sabia, aquesta és una nova i grotesca demostració.

Agafem tota la ràbia i la impotència que sentim per la situació actual que estem passant i utilitzem-la de catalitzador contra el saqueig de valors i la tergiversació de la democràcia que representen i signifiquen l’infame PP i els seus cleptòmans junt amb els traficants d’influències de Vox. No a l’apologia del cop d’Estat!

miquel mallafré, 2 d’abril de 2020

Related Articles

Deixa un comentari