[Miquel Mallafré] “Malditos rojos”

No Comment

Els escric des del soviet amb una enorme preocupació. Des que han guanyat els nazis comunistes de Podemos, la Carmena, la Colau i la CUP, això és un no parar. El sol ja no surt per Antequera ara ho fa per Tiananmen, hi ha crims al carrer, fornicació per les voreres, convents que cremen, monges twitteres, capellans violadors i rojos que es mengen els nostres nens per dinar, berenar i sopar. Ha arribat la barbàrie, el vici, la podridura, la pèrdua de valors, l’ociositat i el trasbals. És la fi de la civilització, la decadència d’Occident, l’ocàs del cristianisme, el crepuscle dels déus, el saqueig de Roma, la presa de la Bastille, la derrota de les Termopiles, la fi de l’ordre democràtic constitucional. La fi del cagaelàstics!

Ho diu el PP, s’ha acabat la democràcia, ja no podrem votar lliurement, ens deportaran a Sibèria i ens portaran al Gulag. Com deu estar aquesta camada del PP que ja no s’atreveixen ni amb les entrevistes, no fos cas que els bolxevics els portin a Paracuellos i els hi treguin els colors. No m’estranya que Rajoy estigui com està, no sé, sembla com si li haguessin caigut anys a sobre o que li hagin tret el photoshop, però massa bé no se’l veu. El veig com absent, vull dir, més del que ja és. És com si hagués perdut el poc enteniment que li queda. Menys mal que té l’ABC i La Razón per seguir publicant articles d’aquells que abans li pagaven a 3.000 €. Poca cosa em sembla per salvar la democràcia. A més ho fa amb estil, prosa poètica, claredat d’idees, una rere l’altre, no com els rojos que quan escriuen amunteguen paraules, no, quina ploma, quina finor, quin tot. Pot barrejar a Goebbels amb Carmena amb una fluïdesa que sembla Cela. La veritat és que té més raó que José Antonio Primo de Rivera. La veritat és que ell ha guanyat les eleccions i, ara aquests rojos els hi volen prendre, robar.

botomalarrassa

El que no m’ha quedat massa clar és si el líder mundial que tenim vol un front de centre-centre cèntric centrat en el centre central de tot el que està a la dreta de l’esquerra, un govern de concentració concèntrica o un govern de la CEDA. Si s’ha de tornar a fer un altre Tamayazo, es fa. No serà per comptes corrents, Suïsses, caixes B o pasta. Que treguin les Black i que bronzegin a qui hagin de bronzejar. Si s’ha d’anar a una manifestació antisoviètica, doncs si va. Algú a de salvar a Espanya ara que Franco no hi és. S’ha d’evitar de qualsevol manera que arribin els populistes, ja que com he llegit a l’ABC “frenaran la gran inversió estrangera”. El proper pas és tancar fronteres, les cartilles de racionament i els plans quinquennals. Volen fer d’Espanya una Veneçuela qualsevol, i això Rajoy no ho permetrà.

Estan passant coses molt estranyes des que els soviets han arribat al poder i això que encara no han començat a manar, però detenen per corrupte a quasi bé tot el PP, el partit de la gent seriosa amb caixes negres plenes de milions d’euros, a dirigents processats com a organització criminal, i tenim constància que durant l’últim recompte de paperetes del Ministeri de l’Interior, aquestes no casen amb el nombre de votants. Sembla mentida que no vegin com n’és de dolenta l’extrema esquerra, que encara no governa i ja som un país per cagar-s’hi. En què ens convertirem, en un país de saldo? Sort tenim dels grans periodistes com Carlos Herrera que diu les coses pel seu nom i a Manuela Carmena l’anomena “la indeseable”, o el Losantos quan diu “la hija de puta de la PAH” en referència a la Colau. És del tot comprensible que Juan Felipe Froilán de Todos los Santos Marichalar y Borbón hagi perdut els nervis i hagi dit “puto chino” a un oriental. Normal, si és que els rojos no viuen sols, si és que ja tenim a sobre l’amenaça groga. Diuen que tornaran les txeques, per mi que tornin també les sueques. Mentre no vinguin les soviètiques per portar-me al Gulag. Queda res per a que nacionalitzin els mitjans. Des del soviet, una abraçada.

miquel mallafré, 25 de maig de 2017

P. S.: Com enviïn els carros de combat a Catalunya, Rajoy es poleix el pressupost de Defensa en peatges. Ell és així.

Related Articles

Deixa un comentari