[Miquel Mallafré] Sense vaselina

1 Comment

Rajoy, des de la Moncloa, ha defensat: “l’estabilitat institucional”, i ens ha assegurat que el 2018 serà “l’any de l’enlairament”. Any de l’enlairament? Serà des de l’aeroport de Castelló?

Vagi per endavant que prefereixo veure a Rajoy a través del plasma que en directe, ja que les estupideses que diu des d’una pantalla em sonen a llunyania. En viu, en directe canvia i molt. La cosa esdevé un insult i una broma de mal gust des de la trinxera. Cada cop que obre la boca és per deixar anar un altre mentida -insult- que no se l’empassa ni el Floriano (el justet de la colla).

Aquesta mena d’escarni constant es fa palès en gent miserable que hauria de passar per una Cort Penal i ser jutjats per traïdoria. Vostè torna a mentir i amaga tot el seu discurs en la suposada “recuperació”, ja que de l’augment de la pobresa no en parla, com tampoc sobre la tassa de protecció social que és pràcticament inexistent, obvia que cada vegada hi ha menys població activa i ocupada i, que els ingressos a les llars han baixat a uns nivells d’escàndol.

Recórrer a la por i a tot el que passi pel seu cap de malalt per seguir al poder ja no és de rebut. Vostè és un indocumentat que només emet les mateixes idioteses any rere any. Per cert, canviï els assessors que li fan els discursos, darrerament estan molt carregats d’esses sonores i en vostè són un problema de pluja incontrolada.

El seu corrupte partit (el de la gavina carronyaire) creu que posseeix la forma hereditària del dret a governar, però insisteixo, recórrer al pànic per seguir manant és de covards, allò de: “o el PP o la nada”, ja no s’ho empassen ni els seus, si a més s’envolta de repressió (Catalunya i el 155) la cosa grinyola.

Vostè va mentir per guanyar unes eleccions i va seguir mentint per amagar la corrupció del partit polític del que vostè és el seu secretari general. Continua mentint per seguir retallant i ho seguirà fent per seguir aferrat a la menjadora. Ha quedat demostrat que “M. Rajoy” és Mariano Rajoy, als famosos papers. El seu PP un dia d’aquests s’asseurà al banc dels acusats, és igual, perquè vostè seguirà amb el seu macabre pla per guanyar les properes eleccions.

Espanya és el país on més han crescut les desigualtats, però a vostè això li rellisca, perquè vostè és un “gran estadista”. Com a bon membre del clan seguirà augmentant la precarietat dels contractes prèviament convertits en escombraria per reduir al mínim els serveis públics i farà que tot quadri a base d’empobrir a tota la ciutadania seguint els consells dels seus amics empresaris amb el conegut causa – efecte, jo et dono tants diners i tu com a govern m’adjudiques tal obra pública, com és natural sense reconèixer res de res en públic, això només ho fan en la més estricta intimitat.

Quan vostè com a ésser humà fallit que és ens parla de recuperació econòmica, es refereix a la “seva” Espanya i queda clar que a la “seva” Espanya a tots els ha anat molt millor, tots ben situats, bons sous, privilegis, viatges pagats, bons regals, sobres extres, jubilacions de pel·lícula, “treballs” de més a més, pisos luxosos a meitat de preu o gratis.

El conegut: “Espanya va bién”, miri com li ha anat a l’autor de la frase. Només des d’una ment retorçada com la seva pot sortir una frase així: “Si los precios bajan no tienen porqué subir mucho los sueldos”. Quan vaig llegir-la, va envair-me unes ganes boges d’estrènyer-li el nus de la corbata fins el clatell. Fins i tot estaria disposat a fer la penitència més bèstia per tal de poder assistir a la seva dissipació.

Sí, ho haig de reconèixer sóc una mala persona, només desitjo que desaparegui el més aviat possible de les nostres vides. L’autèntica por és el PP, millor dit l’autèntic terror és el PP. Un individu com vostè, no és un inútil (com diuen), és letal. En el temps que porta al poder i amb la seva particular filosofia del “deixar passar el temps que tot ho arregla”, ens han fotut en un pou de merda del que no sortirem en dècades. El problema? Quanta gent viurà després del tsunami.

miquel mallafré, 17 de novembre de 2017

Related Articles

1 Comment

  1. Doble Malta

    A veure si on diu “enlairament” volia dir “alçament”

Deixa un comentari