[Miquel Mallafré] Tic-Tac

No Comment

Tots els que pregonen a viva veu, diuen o proclamen que no pensen posar-se cap vacuna, crec que podrien unir-se en una mena de plataforma o similar i, per escrit amb les seves dades i davant notari, registrar que ni per imperatiu legal ni sota cap concepte es vacunaran.

Ja ho sé, hi ha molta ciutadania que no són negacionistes i que no volen la vacuna, saben de l’existència de la Covid i el que volen és tractar-la d’una manera diferent, això si la malaltia no els enganxa abans i encara hi són a temps. Tothom té dret a prendre els medicaments que millor li semblin, només faltaria.

El tema, senyors meus, és que si no ets metge o una eminència en aquest àmbit, una persona qualsevol no té la facultat per dir si una cosa (tractament) és millor que un altre. No pot estar en mans de la gent (així a l’engròs) decidir amb què es tracta una malaltia infecciosa quan aquesta és un problema pandèmic mundial. Un altra cosa és que et vulguis tractar un càncer a nivell particular amb gominoles. En aquest cas no fots ningú (bé, potser a algú de la teva família).

Hi ha molta cosa en joc, moltes vides i l’economia de moltes famílies. Si el tema va per optar o preferir beure CDS (diòxid de clor) a posar-se una vacuna, el tema com a tal no té cap solució. És per això que, la persona que no es vulgui vacunar, hauria de descarregar de responsabilitat el sistema sanitari que oferirà la vacuna per evitar morts i més danys econòmics.

Desitjant que no ens estiguin venent fum, i que potser s’han saltat bastants passos, m’agradaria saber quantes dosis necessita cada país, més que res per no malbaratar més diners. Em temo però, que vacunes en compraran més del triple si les necessiten, ja que la sisena onada de la pandèmia la tenim a tocar.

miquel mallafré, 16 de novembre de 2021

Related Articles

Deixa un comentari