Conversa online de la llibreria Synusia amb l’editorial Piedra Papel Libros, dijous 24 de setembre

No Comment

 

La llibreria Synusia organitza demà dijous 24 de setembre una conversa online amb l’editorial Piedra Papel Libros. Serà a les 19:30 h al canal de Youtube Synusia Info, i es podrà seguir des d’aquest enllaç

Piedra Papel Libros és un segell que edita assaig polític, història social, narrativa i poesia en format de llibre tradicional i fanzine. Tal com indica Synusia, es tracta d’una editorial que no depèn de cap gran segell editorial ni de cap grup d’empreses, i que té com a objectiu sobreviure sense l’ajut de les institucions.

Entre el fons de catàleg de Piedra Papel Libros, es troba, entre d’altres, Crónicas del frente de Madrid, reedició d’un títol editat el 1937, amb pròleg de Federica Montseny, escrit per Mauro Bajatierra, un escriptor aleshores ja consagrat i un militant força conegut en els cercles obrers i anarquistes. 

Un altre títol ressenyable és La genealogía del ciervo, de Sarai Herrera, un recull de contes que mesclen quotidianitat i terror i que ha estat un petit èxit de vendes aquest estiu. Al catàleg de Piedra Papel Libros es troben també un gran nombre de fanzines històrics sobre feminisme, la comuna de París, les dones espanyoles que van participar en la resistència francesa o la crema de llibres a l’Alemanya nazis.

Related Articles

Deixa un comentari