El concurs de fotografia “I tu, com recicles a casa?” premia el reciclatge i la recollida selectiva dels egarencs

No Comment

reciclar béDins el marc de la campanya iniciada el passat setembre Reciclar bé, té recompensa per al foment de la recollida selectiva a Terrassa, promoguda pel Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, s’organitza el concurs de fotografia I tu, com recicles a casa?.

Aquest I concurs sobre el reciclatge i la recollida selectiva, centrat en la fotografia, té com a temàtica principal el mostrar la manera en la que cada ciutadà o ciutadana treballa diariament en favor del Medi Ambient i de la millora de la ciutat de Terrassa tot reciclant a casa seva. L’objectiu principal és reconèixer l’esforç d’aquelles persones que fan separació de deixalles a la seva llar i mostrar que és possible i fàcil organitzar-se per poder-ho fer.

El jurat que valorarà les fotografies, format pel cap del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, el cap del CDEA, tres tècnics i tècniques del Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, una dissenyadora gràfica i un tècnic del Consorci de Residus del Vallès Occidental, valorarà les diverses iniciatives de reutilització de residus per aprofitar objectes que no s’utilitzin tot donant-los una segona vida útil. De la mateixa manera, es tindran en consideració aquelles fotografies que mostrin pràctiques o iniciatives per tal de prevenir la generació de residus.

En termes generals, es valorarà la creativitat així com la funcionalitat, originalitat i efectivitat de les pràctiques que mostrin les fotografies.

Les fotografies es podran fer arribar fins el 15 de desembre.

Bases del concurs

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari