El Plan de Alberto actua divendres al Kau de les Fades

No Comment

Plan de Alberto

La formació terrassenca El plan de Alberto actuarà aquest divendres 28 al Kau de les Fades (Torrent Monner, Parc de Vallparadís) per presentar les seves cançons en format de banda. El concert, que és a l’aire lliure, començarà a les 10 de la nit i és gratuït.

La proposta d’El Plan de Alberto s’emmarca dins de la música d’autor tocada en banda en un terreny pop, rumba i rock. Les dosis d’humor i el sarcasme són sempre presents als seus espectacles.

Fa 10 anys que es formà a Terrassa

Amb el projecte consolidat, el pop-rock d’autor de El Plan de Alberto tocat amb banda manté l’esperit de “La mandrágora”, l’àlbum gravat en directe a la sala madrilenya amb el mateix nom per Javier Krahe, Joaquín Sabina i Alberto Pérez; una mescla de la rauxa del moment i la relaxació en un ambient de club nocturn. Una altra de les seves influències essencials és la del uruguaià Jorge Drexler.

Les lletres, escrites majoritàriament per l’Alberto Aguilar -cantant i frontman del grup, expliquen des d’una òptica personal, valors universals de la humanitat amb un marcat to crític, profund, irònic i sarcàstic.

Cançons com “Egocéntrico”, “Aisha” de Cheb Khalid, “Los que no quieren nada”, “Funky man” o “Vamos a hacer Terrassa bonita”, ja conegudes entre els seus seguidors, sonaran al Parc de Vallparadís.

Actualment el grup està enllestint la gravació d’un treball amb 6 cançons.

Fitxa del concert

Alberto Aguilar, guitarra rítmica i veu
Dani Miranda, guitarra solista
Mariano Giampietro, baix
Jesus Sticks, cajón flamenco

Related Articles

Deixa un comentari