Els Bergants del Campus Terrassa escalfen motors del tram de primavera a Girona

No Comment

La colla verd llima va descarregar el pilar de 5 com a construcció més destacada a l’Aniverfest dels Xoriguers.


Els Bergants del Campus Terrassa han començat a rodar el nou tram aquest dijous a Girona, a la ja tradicional actuació de l’Aniverfest, l’aniversari dels Xoriguers de la Universitat de Girona.

Una setantena de castelleres i castellers s’han posat per primera vegada la camisa verd llima en aquest segon semestre en un marc incomparable com és la plaça dels Apòstols de la ciutat gironina, a tocar de la imponent catedral. Ho han fet acompanyats de les altres dotze colles universitàries que hi ha actualment a Catalunya.
Els Bergants han obert plaça amb el pilar de 4, i a la primera ronda han intentat el 4 de 6, però l’han hagut de desmuntar quan la canalla ja era pràcticament al cim del castell.

A la segona ronda, la colla egarenca ha completat el 3 de 6, i a la tercera han descarregat el 5 de 5, abans de repetir, ara sí, amb èxit, el 4 de 6.

La colla ha deixat pel final el gran repte de la jornada: el pilar de 5, que han pogut descarregar sense problemes. Tot i els canvis, evidents en una colla universitària, l’espadat de 5 és una de les estructures que els verd llima han dominat més els últims anys: des de la primavera del 2016, l’han assolit en tots els trams. Per últim, els Bergants han acabat la seva actuació amb un pilar de 4 de sortida.

L’Aniverfest ha estat el tret de sortida d’un tram que els portarà a les diades dels Emboirats (Vic, 9 de maig), Llunàtics (Vilanova i la Geltrú, 16 de maig) i Trempats (Barcelona, 30 de maig), a més de la seva Diada de Primavera, a la plaça del Campus, el 23 de maig.

A més, i amb motiu de la celebració dels 5 anys del renaixement de la colla, el dijous 11 d’abril els Bergants del Campus Terrassa organitzen, també a la plaça del Campus, un Vermut Electrònic obert a tothom.

Resum de l’actuació

XXI Aniverfest dels Xoriguers de la Universitat de Girona. Plaça dels Apòstols, Girona
Bergants del Campus Terrassa: P4, id4de6, 3de6, 5de5, 4de6, P5, P4

Related Articles

Deixa un comentari