La fotògrafa Mireia Comas enceta una campanya de micromecenatge i exposarà imatges castelleres

No Comment

Els diners recaptats serviran per completar el cost de l’exposició itinerant, que s’inaugurarà el 29 novembre al Pati Llimona de Barcelona, continuarà el març a Vilafranca del Penedès, i arribarà el mes de juny a la Sala Muncunill de Terrassa.


La terrassenca Mireia Comas, qui va ser coneguda mediàticament fa uns mesos per capturar la imatge “El Petó Casteller”, prepara la que serà la seva primera exposició fotogràfica castellera, que porta per títol “Els Castells no són de Princeses“.

El projecte, que inclou un total de 76 imatges, necessita de la col·laboració de tots aquells que estimen la cultura catalana, els castellers i la fotografia. Per aquest motiu l’autora ha començat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Per conèixer més sobre el projecte i col·laborar, només cal accedir a http://vkm.is/castellsprinceses

Exposició a la Sala Muncunill el juny

El nom de l’exposició ens parla de l’essència, de la seva filosofia “Els Castells no són de Princeses” perquè els castells que es veuen reflectits a les imatges parlen de força, d’equilibri, de valor i de seny, uns valors que ja apareixien al poema de Josep Anselm Clavé que descrivia la cultura castellera. Aquestes quatre paraules dividiran l’exposició a la Sala Muncunill de Terrassa, on tindrà lloc el desplegament complet de totes les imatges el proper mes de juny.

La inauguració serà al Pati Llimona de Barcelona el 29 de novembre a dos quarts de set de la tarda. A partir d’aquell dia i fins al 13 de gener, es podrà gaudir d’un bon tast de la mostra.

Les aportacions al projecte poden ser variades. Qui vulgui aportar el seu granet de sorra ho pot fer a partir de 15 euros, pels qui volen involucrar-se de ple en el projecte hi ha disponibles aportacions d’entre 25 i 600 euros, i aquelles colles castelleres que es vulguin unir i fer una gran pinya poden col·laborar amb una aportació de 1000 euros.

Related Articles

Deixa un comentari