Nou ‘Txupinasso’ de Festa Major, amb les veïnies del carrer Pare Llaurador, balcons engalanats de groc

No Comment
El ‘txupinasso’ de 2017

Aquest carrer de Ca n’Aurell celebra divendres, a partir de les 21 hores, una petita vetllada de germanor

Tal com ja van fer l’any 2017, les veïnes i veins del carrer Pare Llaurador tornen a organitzar el seu peculiar tret de sortida a la Festa Major de Terrassa: El txupinasso. Els veíns llançaran aquest coet a les 21 hores de divendres (una vegada s’hagi desvetllat la identitat del capgros de l’any al Raval), tot fent-ho des del terrat d’un edifici situat al tram de carrer entre la Rambla i el carrer Arquimedes. De fet, aquest carrer estarà tancat al trànsit de cotxes durant totes les tardes de Festa Major.

Posteriorment, el veí Jordi ‘Zappa’ llegirà el pregó -tal com ja va fer l’any passat-, des d’un balcó del mateix edifici. Un pregó festiu, amb pinzellades reivindicatives i estiuenc. La lectura del pregó donarà pas al brindis amb la copa de cava. Finalment, entorn a les 21.30 hores, els veïns i veïnes faran un sopar de germanor i a la fresca, tot aprofitant la terrassa peatonal del bar Riazor.

A més a més, el carrer pare Llaurador es tenyirà de groc: guirnaldes i paperines als fanals, teles grogues als balcons… Després que l’any passat es triés el color taronja per guarnir el carrer, enguany serà el groc el color amb el que es faci festa.

De la mateixa forma que l’any passat, les veïnes d’aquest indret de Ca n’Aurell fan la seva petita contribució i festa col·lectiva per a celebrar en comunitat l’alegria de formar part del carrer Pare Llaurador! Enguany no pretenen anar molt més enllà del què vam fer l’any passat, però sí que volem arribar a més gent. Hi ha moltes formes de participar d’aquesta petita festa de carrer: Engalanar el balcó, baixar al pregó, venir a sopar! Celebrem tots junts i juntes aquests dies d’alegria!

Fem carrer, festa!

Related Articles

Deixa un comentari