‘Píkara Magazine’, presentació del núm.5 de la revista, a la llibreria Synusia, 3 Febrer

No Comment

 

Data: DISSABTE 3 de febrer | 12h

Lloc: Synusia (Montserrat 136)

Presenta: Keren Manzano, Núria Frago i Beatriz Villanueva

Organitza: Llibreria Synusia

Dissabte 03 de febrer a les 12h presentació de l’edició impresa número 5 de la revista Píkara Magazine.

Un diàleg amb integrants de l’equip de Pikara: Keren Manzano (Escriptora. Feminista interseccional. Mare felina), Núria Frago (il·lustradora) i Beatriz Villanueva (Coach feminista).

Pel cinquè número, s’ha decidit apostar gairebé al complet per textos nous, pensats per a aquesta edició especial. El número 5 és, a més de disfrutón, molt juganer. Inspirades pels ‘Feminismes Reunits’ de Sang Fucsia i per la nostra redacció, que tenim plena de jocs (sambori, diana, yenka ..), el joc serà el tema que inspiri aquesta edició especial.

Emma Gascó ha dibuixat ja unes portadetes de seccions meravelloses, amb homes que salten a la goma, víkings que naveguen per videojocs, equips d’esport rural, bicicletes … La maqueta d’Senyora Milton també inclourà divertiments: itineraris alternatius per llegir la revista ( a l’estil ‘Rayuela’), preguntes del trivial feminista i alguna sorpreseta més. Diversos dels continguts inèdits aborden també el joc des de diferents angles: ludopatia i ludoteràpia, videojocs, records d’infància, joguines sexuals sostenibles, jocs pertorbadors …

Però no es tracta d’un monogràfic. Com cada any, hi haurà reportatges i articles sobre temes clau, com la diversitat funcional, les identitats de gènere, la salut de les dones, el consum responsable, el dret a la terra, la memòria històrica, els referents en cinema i música , els reptes del moviment feminista … Un luxe de la qualitat i l’originalitat dels textos. Ah, i aquest any apostant més encara per la fotografia i el còmic!

Related Articles

Deixa un comentari