Poemaris antiracistes aquest dissabte 9 d’octubre a la llibreria Synusia

No Comment

La llibreria Synusia (C/ Montserrat, 136) acollirà aquest dissabte 9 d’octubre a les 19 h una lectura de poemaris antiracistes. El recital, que se celebra en una jornada propera al 12 d’octubre, servirà per a denunciar, un any més, la conquesta d’Abya Yala (Amèrica) i el genocidi dels seus habitants, així com les pràctiques de resistència indígena i anticolonialista que han tingut lloc ininterrompudament des d’aleshores, segons informa Synusia.

Per al recital de poesia antiracista hi haurà la presència de Mafe Moscoso, investigadora equatoriana, migrante i Doctora en antropologia per la Freie Universität de Berlin, que llegirà els seus poemaris “Desintegrar el hechizo. Versitos anticoloniales” i “Crónica Roja“, ambdós editats a La Reci Taller Libros.

També acompanyarà Helios F. Garcés, Nascut a Cadis el 1984, Garcés escriu cròniques, articles i assajos en mitjans com El Salt, La Marea, Ctxt o Tabula Rasa. Ha participat en el llibre ‘Miradas en torno al problema colonial. Pensamiento anticolonial y feminismos descoloniales en los Sures Globales ’(Akal, 2019); i és part de l’equip coordinador del blog ‘1492. Per un antirracisme polític ‘. L’autor presentarà el seu llibre “Entrevista a un insecto atravesado por la luz”, editat per Eolas Ediciones.

Related Articles

Deixa un comentari