Synusia organitza un cicle de ‘diàlegs antiracistes’ els dies 13, 14 i 15 d’octubre

No Comment

Els tres actes serviran per debatre al voltant de tres llibres que mostren les lluites contra l’ordre colonial durant més de cinc-cent anys i la seva articulació amb el règim capitalista-patriarcal.


La llibreria Synusia presenta, els pròxims dies 13 ,14 i 15 d’octubre, el cicle “¡Caminar la palabra! Diàlegs antiracistes”. Coincidint amb la data del 12 d’octubre i sota el lema “Nada a celebrar”, aquest cicle semi presencial consta de tres diàlegs que posen l’accent en “aquells sabers, experiències de lluita i pràctiques organitzatives que han permès durant més de cinc-cents anys impugnar no sols l’aliança patriarcal amb el capital sinó interrompre, desfer, batallar la seva necessària articulació amb un ordre colonial”.

Dos dels actes es faran de forma virtual, i el tercer serà presencial a la seu de Synusia/Ateneu Candela (carrer Montserrat, 136). Les tres activitats són les següents:

  • Dimarts 13, 19h. Presentació online del llibre “Putas migras”, amb les seves autores Linda Porn, Nina, Kali Sudhra i OnA Ediciones. Un llibre que posa en el centre de l’experiència del treball sexual travessat per l’ull i la moral patriarcal, racista i colonial.
  • Dimecres 14, 19h. Presentació online del llibre “La invención del pasaporte”, amb Eduardo Romero, editor i prologuista del llibre (Editorial Cambalache) i Victoria Columba (integrant de *#RegularizaciónYa*). el llibre posa en el centre el fonamental que és conèixer el règim de fronteres per al govern social. 
  • Dijous 15, 19h. Presentació presencial a Synusia/Ateneu Candela + streaming de “El pueblo gitano contra el sistema-mundo”, amb la seva autora, Pastora Filigrana. S’explicarà quines lluites ha encarnat històricament el poble gitano, quines resistències i quin ha estat el preu a pagar per aquest combat a l’homogeneïtzació imposada per la modernitat occidental.
Putas Migras la invención del pasaporte el pueblo gitano contra el sistema-mundo

Les activitats es podran seguir a través del canal de youtube Synusia Info.

De cara la sessió presencial de dijous 15 amb Pastora Filigrana, d’acord a mantenir les mesures de seguretat oportunes, l’aforament és limitat, i cal la inscripció previa: https://bit.ly/3cTMEAv

Pastora Filigrana Pastora Filigrana

Related Articles

Deixa un comentari