L’AV del Torrent d’en Pere Parres exigeix a l’ajuntament informació i acció davant la crema de contenidors d’escombraries

No Comment
Foto: AV Torrent d’en Pere Parres

«Des de fa mesos incendiar contenidors sembla formar part de la diversió d’aquests salvatges que s’oculten a la foscor de la nit per cometre aquests actes vandàlics», informa i denuncia l’associació veïnal del barri Torrent d’en Pere Parres, amb tot el que implica en termes de «despeses extraordinàries a l’ajuntament, destinant recursos d’altres coses no menys importants, també espanten les nostres famílies per la proximitat de l’incendi als habitatges o, en altres casos, provoquen l’incendi dels nostres vehicles correctament estacionats».

L’alarma que produeixen aquests actes vandàlics es veu agreujada, destaca l’AV en un escrit publicat el 7 de novembre, pel fet que «durant tots aquests mesos l’ajuntament ha mantingut silenci. Un silenci que ens indica la manca d’acció d’aquest govern, fins i tot incapaç de respondre als missatges que les entitats enviem sol·licitant informació».

Recorda l’entitat veïnal que ja fa temps que han demanat informació sobre els materials utilitzats en la construcció dels nous contenidors, «ja que poden ser els causants, per un defecte secundari del vandalisme, en provocar un riu de plàstic incandescent que cremaria tot allò que toca», o sigui cotxes o objectes que estiguin a prop i també, apunta l’AV, l’asfalt del carrer. És aquest un punt que l’entitat confessa «desconèixer», i per això mateix demana «informació i mesures preventives», com ara la col·locació de barreres.

La preocupació veïnal creix amb el pas del temps i el fet que consideren una «mostra de menyspreu a la feina voluntària de les associacions de veïns de la ciutat, per cert, sense resposta ni mostres d’interès a les nostres preguntes i peticions» el silenci i inacció del govern local.

L’associació, per tot plegat, ha sol·licitat la convocatòria d’una reunió «urgent» del Ple del Districte per tractar la situació, en considerar que en «els últims mesos aquests Plens han estat exclusivament un aparador per difondre la propaganda de l’ajuntament de torn».

Related Articles

Deixa un comentari