Ajornada la Trobada Jove per les restriccions de l’Ajuntament

No Comment

Demà dissabte dia 2 tocava celebrar la II Trobada Jove a la Plaça Didó. Però la negativa de l’Ajuntament a què hi tinguessin lloc totes les activitats que s’havien organitzat, ha portat a l’Assemblea de Joves promotora de l’acte a decidir ajornar la trobada, “per no sotmetre’ns a les restriccions que se’ns imposen”.

Reproduïm el comunicat de l’Assemblea de la Trobada Jove exposant els motius de l’anul·lació de la jornada, de la qual encara no hi ha nova data.


trobada jove ajornadaMalauradament, l’assemblea i els col·lectius que formem part de la Trobada Jove ens veiem obligats a emetre aquest comunicat per informar que aquest dissabte 2 d’abril NO es podrà realitzar la II Trobada Jove de Terrassa.

Creiem totalment necessari exposar els motius que ens han portat a actuar en contra la nostra pròpia iniciativa, cosa que no ha sigut en absolut del nostre gust.

Durant els últims mesos hem estat organitzant-nos i treballant propostes sorgides d’espais de reflexió entre entitats i joves per tal de seguir amb un projecte que es va iniciar l’any passat amb la primera Trobada Jove. La Trobada Jove de l’any passat va marcar com a línia a treballar a la següent trobada l’Espai Públic com a espai comú i lliure. Irònicament la primera conclusió extreta d’aquell debat és que “falten i es volen espais municipals gestionats pels joves”. I tant que en falten! Per això generem espais de confluència entre el jovent com la Trobada Jove per tal de reivindicar i aconseguir que l’Espai Públic sigui de veritat Públic i que el poble pugui utilitzar-lo lliurement!

Des de l’Ajuntament se’ns diu:
NO a omplir la plaça de vida.
NO a la cursa d’orientació.
NO al dinar popular.
NO al compartir moments.
NO a fer teatre al carrer, art al carrer, debats al carrer.
NO a l’autogestió.
NO a les alternatives de l’oci consumista.
NO a la música.
En definitiva, NO a l’espai públic comú.

Des de l’assemblea de la Trobada Jove no volem renunciar al format plantejat per aquest dia. No volem retallar la jornada, anul·lar els concerts, no volem sotmetre’ns a les restriccions que se’ns imposen. Tampoc volem posar en risc a totes les persones, grups i entitats que col·laboren en l’esdeveniment, i per tant hem decidit ajornar la trobada. Fer-la sencera però un altre dia, per poder respectar tota la feina feta i les activitats preparades.

Aquest dissabte no serà el dia que ens trobem i construim experiències comunes, però no renunciarem a fer-ho!!

*L’Assemblea de la Trobada Jove*

Related Articles

Deixa un comentari