Associacions veïnals reclamen del silenci d’ACA i Ajuntament sobre la neteja rieres

No Comment

La Comissió de la Riera de Les Arenes i la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) han fet públic un comunicat, avui dimecres 19 d’octubre, en què expressen el profund malestar que els produeix el fet que, després de tots els somriures i felicitacions, compromisos verbals i brindis pels futurs acords, tant de part de la Generalitat (ACA) com de l’ajuntament de Terrassa, cap d’aquestes dues institucions els hagi comunicat res sobre el resultat de la reunió que les dues van realitzar el passat dia 5 d’octubre amb el punt més important de l’ordre del dia, precisament, les rieres de Terrassa. Pitjor encara, que la informació al respecte accessible hagi estat només la publicada pels mitjans de comunicació.

El grup d’AV que formen la Comissió i la FAVT, reclamen haver «expressat amb total claredat que no consentirem ni dilacions ni exclusions en la recerca de solucions», i per això mateix, al temps que ofereixen a les administració la «col·laboració», proposen la «constitució d’una comissió de seguiment» tripartit, amb Ajuntament, ACA i la pròpia Comissió, afirmant: «Perquè som part del problema, volem ser part de la solució».

Manifestació de la Comissió per la Neteja de la riera de Les Arenes, el dissabte 24 setembre. Foto OV Manifestació de la Comissió per la Neteja de la riera de Les Arenes, el dissabte 24 setembre. Foto OV

Comunicat de la Comissió de la Riera de Les Arenes i la FAVT

Davant les notícies publicades en els mitjans de comunicació sobre els possibles acords adoptats entre l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament de Terrassa, la Comissió de la Riera de Les Arenes conformada per 10 Associacions Veïnals llindants amb la Riera i la FAVT, volem manifestar el següent:

No entenem que després de la reunió mantinguda el passat dia 5 d’octubre, ni l’ACA ni l’Ajuntament ens hagin informat del contingut de la mateixa ni dels possibles acords adoptats i siguin els mitjans de comunicació el nostre mitjà d’informació.

Pensem que en la concentració i posterior manifestació del passat dia 24 de setembre, la ciutadania assistent, va expressar amb total claredat que no consentirem ni dilacions ni exclusions en la recerca de solucions al greu problema de la Riera.

Ens reafirmem amb la nostra reivindicació de trobar una solució definitiva al problema que significa, per la seguretat dels nostres barris, el mal estat de la Riera de Les Arenes i mentre no es trobi aquesta, volem la neteja immediata de la mateixa com a forma de pal·liar la seva perillositat.
Continuem oferint a
les administracions, la nostra col·laboració en la recerca d’aquesta solució definitiva i per tant, proposem la constitució d’una comissió de seguiment conformada per l‘Ajuntament de Terrassa, l’ACA i la Comissió de la Riera de Les Arenes.

Volem fer extensiva aquesta reivindicació a la resta de Rieres i Torrents de la nostra ciutat i en aquest sentit, treballarem per coordinar esforços i reivindicacions amb altres barris afectats axis com amb la Comissió de la Riera del Palau.

Perquè som part del PROBLEMA, volem ser part de la SOLUCIÓ

COMISSIÓ DE LA RIERA DE LES ARENES
• Associació de
Veïns de Les Arenes, La Grípia i Can Montllor
• Associació de
Veïns de Can Anglada
• Associació de
Veïns de Sant Llorenç
• Associació de
Veïns de Sant Pere Nord
• Associació de
Veïns de Torre-sana
• Associació de
Veïns d’Ègara
• Associació de
Veïns de Xúquer
• Associació de
Veïns de Montserrat
• Associació de
Veïns Can Parellada
• Associació de
Veïns de Les Fonts
• Federació d’Associacions de
Veïns de Terrassa

gif_noelpaga2

Related Articles

Deixa un comentari