La CUP sorteja per quart any consecutiu 2 passis per veure els castells des del balcó de l’Ajuntament

No Comment

El sorteig comença avui dia 25 i finalitzarà el divendres 29 a les 11 del matí. Hi pot participar tothom que faci servir el hastag #PerFestaMajorElPobleAlBalcó.


Els dos passis que corresponen a la CUP per veure la diada castellera de Festa Major del diumenge des del balcó de l’Ajuntament es sortejaran, tal com ja s’ha fet els 3 estius anteriors, ja que la CUP els considera un “petit privilegi” i vol compartir-los amb la ciutadania. En aquest sentit, el regidor de la CUP Terrassa, Marc Medina, explica que “poder accedir al balcó municipal per veure des d’allà els castells és un petit privilegi que no volem rebre”. A més a més, afegeix que “la idea d’un balcó en alçada, des d’on les suposades autoritats es miren l’espectacle per damunt de la ciutadania, ens desagrada”.

Per tal de participar d’aquest sorteig, s’ha de fer servir el hastag #PerFestaMajorElPobleAlBalcó (amb o sense majúscules) per via del compte de Twitter (@CUPTerrassa), Facebook (www.facebook.com/CUPTerrassa) o al perfil d’Instagram. La persona guanyadora s’endurà els dos passis pel balcó.

Related Articles

Deixa un comentari