L’ajuntament presenta una diagnosi i propostes d’economia social a la ciutat

No Comment

El passat 7 de març es reuní la Comissió Transversal del Pacte per a l’Ocupació de Terrassa, impulsada l’Àrea de Desenvolupament, Econòmic, Indústria i Ocupació de l’ajuntament, que dirigeix el tinent d’alcalde Miquel Sàmper, per presentar el resultat de la diagnosi que s’ha realitzat sobre la situació actual i les perspectives de futur de l’economia social que hi ha al municipi. Aquest, diuen des de l’àrea, és el punt de partida per definir el Pla Estratègic de l’Economia Social i Solidària de Terrassa.

botomalarrassa

La diagnosi va encarregar-la l’Ajuntament de Terrassa, mitjançant concurs, a l’Associació Notus, així com l’acompanyament tècnic i de consultoria per a la realització de citat Pla. Personal de Notus ha recollit en els darrers mesos opinions a través d’enquestes i entrevistes amb persones de cooperatives i empreses i entitats d’economia social, com a base per una diagnosi i radiografia de l’aportació que les entitats d’aquest sector fan al conjunt de l’economia i el benestar de la ciutat.

Els resultats s’han presentat davant la Comissió Transversal del Pacte per a l’Ocupació amb l’objectiu, afirmen des de l’Ajuntament, «d’endegar un procés participatiu que finalitzarà amb el Pla estratègic que es presentarà al Ple Municipal per a la seva aprovació quan arribi el moment».

fira economia social 14 nov

L’Ajuntament es planteja que totes les accions previstes en la citada Àrea de Desenvolupament Econòmic, i «especialment en economia social», es puguin fer amb el major «consens polític i social». Mentrestant, el Consell d’Economia Social i Solidària de Terrassa actualment està en un procés constitució amb els agents socioeconòmics de la ciutat i, un cop constituït, anuncien, «serà el primer òrgan encarregat de revisar la versió definitiva del Pla estratègic d’Economia Social i Solidària de Terrassa i, posteriorment, vetllar per la seva execució i seguiment».

Related Articles

Deixa un comentari