Molt avançada l’organització de la Diada Nacional, l’ANC-Terrassa convoca al tram 110 (Diagonal/pg. Gràcia)

No Comment

Mapa 11 Setembre 2017Si hom observa el nivell de preparació de la gran mobilització de la Diada Nacional que ja anunciava, el passat cap de setmana, l’ANC-Terrassa per la Independència, i considera que arreu les forces es mouen en un nivell i a un ritme similars, tot indica que l’11 de Setembre d’enguany tornarà a marcar una fita històrica.

En un comunicat publicat a la pàgina web de l’organització local, s’anuncia que a les 13 h del dia 11, la ciutadania baixarà en autocars a Barcelona, des de lhabitual punt de sortida: l’estació d’autobusos.

També s’ha activat la proposta Terrassa baixa en tren. En aquest cas, el desplaçament es regula pels horaris del trens, una informació disponible des de ja a la mateixa web.

L’organització preveu arribar amb temps suficient com per a desplaçar-se al tram corresponent i gaudir del clima de festa abans de la convocatòria a constituir físicament el tram. ANC-Terrassa per la Independència recorda que aquest tram és el 110, situat a Av. Diagonal i Pg. De Gràcia, que ompliran conjuntament diverses territorials del Vallès Occidental, ocupant els Jardinets de Gràcia, trams 110 i 112, a mesura que la gent arribi.

botomalarrassaCom és habitual en els darrers anys, tothom està convocat a les 16 h al seu tram. Entre les 16 h i les 17 h, la música, la cultura popular i els castells faran ambient i entreteniment. Es convida tothom a portar la samarreta que els ha portat fins aquí i que expressa el desig de voler votar en aquest referèndum. L’organització informa que pot ser la samarreta de diades anteriors, d’entitats, o de qualsevol causa o idea que motivi cadascú.

A les 17 h es començaran a desplegar quatre macropancartes als extrems dels eixos: Casanova, Jardinets, passeig de Sant Joan, ronda de Sant Pere). A la plaça de Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta de la Diada del Sí, provocant un joc de colors. El groc fluorescent de la samarreta del 2017 serà l’estela que acompanyarà les pancartes fins al punt de confluència.

Un cop hagin arribat les pancartes al centre, es veurà un enorme positiu fluorescent des del cel. Quan s’hagi acabat l’acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.

Per a més informació, voluntariat i adhesions, ANC-Terrassa per la Independència convida a passar pel local al carrer del Nord, de dilluns a divendres, entre 18h i 20h) o trucar als telèfons:

937 204 395

609 903 935

terrassa@assemblea.cat

Related Articles

Deixa un comentari