Reunió a Terrassa de joves ‘green influencers’ per sensibilitzar sobre el punt crític en què es troba el planeta

No Comment
la revolta greenfluencers Visita de joves de països europeus al restaurant ecològic La Revolta. (Fotos de La Víbria Intercultural)

L’entitat la Víbria Intercultural ha acollit a la ciutat, del 21 al 24 d’abril, una reunió que ha servit per donar el tret de sortida al projecte #Greenfluencers. Aquest consisteix a establir un partenariat estratègic i de llarga durada, dins del marc d’Erasmus+, sobre l’empoderament dels i les joves en temes mediambientals. Es pretén capacitar els joves i donar-los les eines per convertir-los en green influencers, i que ajudin a difondre un missatge de conscienciació ambiental, donat el punt crític en què es troba el planeta. A la reunió han assistit representants de les entitats sòcies participants en el projecte de Portugal, Itàlia, Grècia i Eslovènia.

greenfluencers

Durant el proper any i mig, professionals de joventut de cada entitat tindran l’oportunitat de participar en formacions al respectius països sobre els temes d’emprenedoria sostenible, economia social i solidària, economia circular i Zero Waste. Els coneixements apresos els transmetran a un grup local de joves de cada país que serà guiat per cada entitat per fer accions de difusió amb repercussió a les xarxes per fer arribar a la informació al màxim públic possible.

Visites a La Revolta, Un Món a Granel i la 1a Fira Zero Waste

En aquesta primera reunió s’han visitat i explicat als socis europeus iniciatives locals de Zero Waste com el restaurant ecològic La Revolta (carrer Volta 5) o la botiga ecològica Un Món a Granel (Parc de les Nacions Unides). Iniciatives que han pogut compartir de quina manera han fet realitat el seu projecte amb la màxima coherència possible dins d’aquest moviment transformador.

A més, un dels organitzadors de la 1a Fira Zero Waste de Terrassa, impulsada per l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre, que va tenir lloc el dia 25 d’abril, va donar a conèixer aquesta iniciativa veïnal i tot el seu programa , el qual va despertar un gran interès a les entitats internacionals.

un món a granel

Related Articles

Deixa un comentari