Terrassa acull el primer Campus d’Excel·lència en Pràctica Jurídica per a estudiants de Dret

No Comment

L’entitat sense ànim de lucre Joves Juristes de Catalunya (JJC), amb la col·laboració de l’ICATER i l’Ajuntament de Terrassa, organitza la tercera edició de la Summer Law Practice School (SLPS) per descobrir el futur exercici professional a més de 60 joves juristes del territori espanyol.

La iniciativa de JJC arrenca fa un any arran d’haver detectat la necessitat de dotar d’una primera experiència professional als joves juristes, tant estudiants de Dret com recent graduats i estudiants del màster d’accés a la professió.

Enguany, amb l’objectiu de donar accés a aquests joves juristes a la pràctica professional, l’ICATER i l’Ajuntament de Terrassa acolliran aquest curs intensiu que tindrà lloc durant els dies 16 a 21 de juliol de 2018 apropant-los a l’exercici de la seva futura professió.

El programa pioner ofereix als estudiants que hi participen una renovació metodològica i generacional de l’ensenyament del Dret tot fent arribar el concepte del learning by doing a un dels sectors professionals més tradicionals del país, permetent als joves juristes empoderar-se en descobrir les seves pròpies possibilitats. A més, el curs també els permet optar a incrementar el seu prestigi i visibilitat si són guanyadors dels guardons que s’atorguen a les diferents modalitats d’exercici professional que la SLPS 2018 ofereix als seus alumnes: Millor Litigant, Millor Assessor i Millor Mediador. En aquest cas, les entitats organitzadores de la SLPS donen un reconeixement públic i a les xarxes socials, a més de la possibilitat d’assistir al “festival més gran de talent juvenil del món”, UNLEASH 2018, que tindrà lloc a Madrid els dies 26 a 28 de setembre.

Són partners de les jornades Cuatrecasas i Altermútua, que se sumen a d’altres entitats com la Asociación de Mujeres Juezas de España, PANGEA o el Cercle CECOT de Joves Empresaris, que ja havien participat en edicions ateriors.

Related Articles

Deixa un comentari