Terrassa, Rubí i Castellbisbal demanen que el pavelló de Can Jofresa sigui un hospital de campanya

No Comment

Els ajuntaments de Terrassa, Rubí i Castellbisbal han decidit de comú acord sol·licitar que s’estableixi un hospital de campanya al pavelló del poliesportiu de Can Jofresa, i també un centre d’atenció sanitària d’emergència per a persones malaltes amb símptomes lleus al pavelló poliesportiu de la Llana (Rubí). Aquests dos equipaments podrien donar assistència a tota l’àrea d’influència on dona servei l’Hospital de Terrassa i estarien a disposició de les autoritats sanitàries.

Segons informa l’Ajuntament de Terrassa, a la vista de l’evolució de la situació i de les perspectives per als propers dies i setmanes, aquesta és una solució que aporta solidesa a la xarxa d’equipaments i infraestructures d’emergència, basada en la cooperació entre els ajuntaments de Terrassa, Rubí i Castellbisbal i en optimitzar els recursos disponibles.

De fet, els darrers dies s’ha portat a terme una tasca de preparació d’aquests equipaments esportius per tal de garantir que pugui assumir una funció tan essencial com alleugerir el sistema sanitari i assistencial en moments en els quals inevitablement cal establir diferents nivells de prioritats.

Els ajuntaments d’aquests municipis asseguren que posen a disposició d’aquests centres els serveis i recursos que siguin necessaris per garantir el seu funcionament, així com les condicions sanitàries que corresponguin en l’actual situació d’alarma.

Related Articles

Deixa un comentari