Terrassa s’incorpora al biciregistre de bicicletes

No Comment

El BiTer celebrem que per fi Terrassa ja pugui registrar bicicletes

L’objectiu del Biciregistre és promoure la seguretat, reduir els robatoris i disposar de mecanismes per a la seva recuperació, dificultant així el comerç il·legal de bicicletesbiciregistro

Segons el Tercer Baròmetre de la Bicicleta, el risc de robatori és una de les principals causes que frenen els ciutadans per fer servir la bicicleta com a mitjà de transport. El Biciregistre dóna seguretat als ciclistes perquè augmenten les dificultats que el vehicle sigui robat i, en cas que el robatori es produeixi, augmenten les possibilitats de recuperar el vehicle.

Es tracta d’un servei que ofereixen les ciutats espanyoles que són membres de la Red de Ciudades por la Bicicleta. Té per objectiu prevenir el robatori de bicicletes i facilitar la seva recuperació en cas de robatori. Té el punt fort de que es tracta d’un registre d’àmbit estatal i compta amb el suport de la Direcció General de Trànsit:

  • Registra la teva bici.
  • Busca la bicicleta en cas de robatori o desaparició.
  • Rep al teu correu qualsevol informació relacionada amb la història de la teva bicicleta.
  • Identifica la bicicleta amb els adhesius indestructibles que rebràs de biciregistre.
  • Recupera la bicicleta immediatamente després que sigui trobada.
  • Pots reforçar la identificació amb un marcatge complementari.

Passos per registrar una bici:

  1. Us heu de donar d’alta a la web: https://biciregistro.es/esp/entradausuarios.php Has de tenir més de 14 anys i la bicicleta ha de tenir un número de bastidor i/o un número de sèrie unívoc.
  2. Heu d’anar donant d’alta cada bicicleta que vulgueu registrar: tingueu a mà MARCA, MODEL, NÚM. DE QUADRE i FOTO.
  3. Per cada bici cal pagar 7 euros amb targeta bancària
  4. Després caldrà portar la fitxa de la bici registrada impresa i validar-la presencialment en una Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, veure llistat: https://biciregistro.es/esp/validadores.php?zona_id=43

Related Articles

Deixa un comentari