Veïns del Pla de Bonaire criden al carrer que es construeixi l’INS Can Roca

No Comment

Els veïns del Pla de Bonaire ho tenen clar. Volen que es construeixi definitivament l’Institut de Can Roca i no s’allargui més en el temps, i han sortit al carrer per mostrar el seu malestar. L’institut està funcionant des de fa 4 anys amb barracons situats al barri, a l’avinguda Béjar. I van cap a 6 anys atenent la proposta de la Generalitat, i confirmada per l’ajuntament, d’allargar-ho almenys dos anys, tot ampliant el pati fent servir un carrer adjacent, que es destina a aparcar els cotxes.

S’ha evidenciat així el malestar entre el veïnat del barri, la comunitat educativa i el moviment veïnal de Terrassa, que dóna total suport a la reivindicació per l’acabament de l’obra i la defensa de l’escola pública. A més, els veïns rebutgen que es dugui a terme una “política de fets consumats”, com resa un dels lemes llegits a les diverses pancartes mostrades durant la concentració.

Així les coses, es va voler demostrar el desencant existent divendres, amb una concentració al carrer. Aprofitant la baixada del Drac de Terrassa des de Matadepera, que dóna inici a la Festa Major, al seu pas per la Carretera de Matadepera, un centenar de persones s’ha concentrat per exigir que es construeixi ja l’institut, entre aplaudiments mutus per part de la gent que es manifestava i la colla que acompanyava al Drac. La manifestació l’havia convocada l’AV del Pla de Bonaire.

Les converses entre l’administració i els veïns continuen, i el proper dimecres, l’AV del barri es trobarà amb la regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, i el regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Marc Armengol, per tractar la situació i veure si hi ha possibilitat de desencallar la preocupació que s’ha generat per aquesta situació.

mani bonaire drac terrassa Concentració de protesta veïnal coincidint amb la baixada del Drac de Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari