Visita al projecte Solar Campus realitzat per alumnes d’enginyeria del campus de Terrassa de la UPC

No Comment

Un grup de més 40 estudiants d’enginyeria de diferents especialitats de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, que pertany al Campus UPC han dissenyat i construït dues plantes solars fotovoltaiques per a l’autoconsum de dos edificis del campus amb les quals es pretén estalviar 5000 € anuals i un estalvi en emissions de CO2 considerable.

Per a la captació s’han emprat 250 plaques solars fotovoltaiques d’alt rendiment que suposen una potència instal·lada de 50 kW, de les que s’espera un rendiment anual de 30 MWh. La instal·lació està legalitzada atenent-se al decret vigent d’autoconsum.

Les instal·lacions disposen de sistemes de monitorització i control remot per tal de fer un seguiment i avaluació de l’energia lliurada.

El projecte Solar Campus és pioner a Catalunya i té la voluntat de ser un aparador per a altres estudiants i la ciutadania per donar a conèixer de prop una tecnologia que marcarà la transició energètica cap a les renovables en els propers anys.

Per aquest motiu comptarem amb l’acompanyament i explicacions dels protagonistes d’aquest projecte en una visita per als socis de Som Energia de la comarca. Les dades de la visita són:

  • Dia: dissabte, 27 de gener de 2018
  • Hora: 11. 00 h
  • Lloc: Biblioteca del campus UPC de Terrassa (Cantonada Av. Jacquard)
  • Inscripció: Per tal de preveure la participació, les persones interessades empleneu el formulari d’inscripció.
  • Contacte: terrassa@somenergia.coop

Related Articles

Deixa un comentari