[S. Pérez] L’estat espanyol no és exemple de res, estat, partit i pensament únic

No Comment

Alguns defensors de l’estat únic, la democràcia única i l’opinió única, van determinant les regles del joc. Espanya sempre ha de ser de dretes, de plenes ramificacions franquistes i de partit únic, el PP, encara que sigui corrupte, sense cap codi ètic, malversador dels diners públics i utilització de les estructures de l’Estat sense complexos. Els espanyols si volen ser bons, han de seguir aquestes premisses, bé, alguna vegada ens podem permetre que un partit que no sap qui és, ni on va, i que pel sentit patri, es baixarà els pantalons quan calgui al servei de l’esperit nacional, la dreta el deixarà governar un temps, per allò de la suposada alternancia d’una democràcia formal, el PsoE, això si, sempre que es mantingui a la dreta sense aventures a l’esquerra.

Per tant, compte amb l’arribada dels “rojos perillosos” que van contra l’Espanya monopoli del PP i C’s com a comparsa, aquests només arriben a mers aspirants a escolanets. Cal controlar bé a Podem i les seves confluències, la CUP, ERC, Bildu i d’altres, no sigui que la visió monolítica del règim s’acabi i els privilegis i negocis corruptes en que s’ha convertit l’estat espanyol, deixi de funcionar. Cal doncs utilitzar tots els mecanismes de l’estat per frenar qualsevol deriva esquerranosa, Podem sota cap concepte pot arribar al govern, ni tant sols per posar-se d’acord amb un PsoE, que ja ha començat el discurs “Pepero”, de que amb Podem és impossible, argument d’alguns membres de l’anomenada gestora i dels seus barons, més de dretes que el mateix PP. Mitjans de comunicació afins, articulistes i professionals tertulians, la judicatura, la policia, el que calgui, per frenar aquest perill. Cal generar una opinió pública addicte al règim i que no el posi en perill. Els espanyols que votin determinades opcions (esquerranes, independentistes…) són uns manipulats, desequilibrats, mal informats, males persones que no volen el bé de la pàtria única, gran i lliure, això si, després se la venen al qui la vulgui sense cap mania, ni escrúpol, i alguns van més enllà, agafen tots els diners públics que poden amb l’objectiu d’enriquir-se, inclús utilitzant el partit per a aquest fi.

I la democràcia, i la voluntat popular, i la decisió de la ciutadania i els seus drets? No diuen que l’Estat està al servei dels espanyols? La Constitució cap aquí i cap allà, tirant-la a la cara de la gent com a excusa permanent. O el compliment de la legalitat, de l’anomenat estat de dret? Res de res, tot això està a la claveguera i és la gran excusa per a forjar un estat i línia de pensament únic, on el monopoli de l’estat serveix només als interessos dels que manen políticament i dels que ho fan a l’ombra, que aquests no son elegits per ningú. Espanya és un estat degradat, podrit, de baixa qualitat democràtica i al servei d’una minoria que utilitza uns partits al seu servei, com son el PP, C’s i el PsoE en molts moments.

botomalarrassa

Recordeu, “som un estat lliure i democràtic, on tothom té dret a decidir i opinar, sense violència tot és possible….”, paraules, paraules i més paraules. Ningú va dir que l’estat exerciria la violència i utilitzaria les clavegueres per lluitar contra qualsevol línia fora del pensament únic del PP i els seus comparses, a més dels mitjans de comunicació amb tota la línia d’addictes comunicadors que tot el dia van inflamant i intoxicant a la ciutadania, com a veritat única, i aquí tenim al Sr. Inda comparant Catalunya amb el País Basc i la violència etarra.

Que si la crisis de Podem, que si la crisi de l’esquerra, que si els leninistes, que el perill de les dues espanyes, que si els independentistes manipulats, feixistes, nazis i altres insults, que si a Catalunya es maten pel carrer i les famílies estan de batusses permanents… i així una llarga llista incomprensible i intolerable, ja que és una veritable manipulació interessada de la realitat. Dóna la sensació que tant els membres del PP i de C’s, acompanyats pels mafiosos de Societat Civil Catalana, i els Indas de torn, estiguin buscant que a alguns ciutadans se’ls inflin els nassos i es cansin de tanta provocació gratuïta i actuï com ells, donant motius per a acollir-se a la radicalitat i violència que fins ara no s’ha donat. L’estratègia aplicar el model basc de violència que justifiqui una intervenció violenta de l’estat, el PP mai li ha interessat la pau al País Basc, els donava redits i vots a Espanya, i el problema català interessa que vagi en la mateixa línia, per tant, aniran inflamant la situació fins que aquesta peti de veritat.

Espanya és un estat degradat, podrit, de baixa qualitat democràtica i al servei d’una minoria que utilitza uns partits al seu servei, com son el PP, C’s i el PsoE

Com que ara aparegui la fiscal en cap de Barcelona, buscant el seu minut de gloria o li posin una medalla per la gran por que va passar quan anava protegida per mossos d’esquadra per a tot arreu, quan un noi va intentar apropar-se i fent crides a la violència diu, agressió i radicalitat, i pressions a la justícia per a fer la seva feina, això si, de quatre persones cridant, és elevat a la alçada d’un poble en armes. És de riota per no plorar, els fiscals i molts membres de la judicatura, estan al servei del govern, ni existeix la seva independència, ni tenen cap ètica i millor que no tinguis que anar a judici pel risc que un pot corra, la imparcialitat de la justícia no existeix, i l’estat de dret és una quimera. Tota l’estructura de justícia de l’estat espanyol, és altament perillosa, provinent molts d’ells de les estructures franquistes i d’una formació subjecte als criteris i al servei de l’Estat, per tant, una judicatura subjecte totalment al règim i als seus interessos. L’estat de confusió encara és més gran, quan un escolta com alguns parlen de dues línies de jutges, per la democràcia (progressistes) i jutges d’altres línies (conservadors), la seva distància ideològica és molt curta. I ja no parlem del cos de fiscals i l’advocacia de l’estat que aquests son un apartat plenament reaccionari (ple de franquistes i de membres propers al PP). I l’Audiència Nacional és més propera al TOP franquista que el que correspon a un estat democràtic. I que dir del Tribunal Constitucional com a garant de la Constitució franquista i que son un niu de corruptes per deixar-se utilitzar pel govern del PP de forma totalment impresentable, no tenen cap credibilitat i menteixen a la societat igual com fa el govern, el PP, C’s i el PsoE. Aquesta Constitució franquista, tot i les seves deficiències, permet fer un referèndum si hi ha veritable voluntat política, però quan hi ha mala fe, l’estat i pensament únic i manipulació de la veritat , llavors no es pot fer ni un referèndum, ni esperar que algun dia es pugui canviar el govern, el sistema o el que la voluntat popular decideixi, per tant, allò de que “nos debemos al pueblo y lo que decidan los españoles”, fals, mentida i una veritable quimera. Aquest és el país dels corruptes, protegits i sense ètica ni escrúpols, encara que de quan en quan algun vagi a la presó formalment, però retornen rics i protegits pels seus, ja que mai apareix tot el que s’ha robat . Una Monarquia corrupte i sense cap escrúpol, uns expresidents del govern sense cap ètica i vivint a sou de rei amb càrrec a grans companyies i interessos, un president del govern corrupte i tot el seu partit ple d’implicats, i així una llarga llista de mai acabar. Una pena de país i on la ciutadania és també responsable de permetre aquesta situació i sense reacció al respecte, al contrari, per desgràcia, els torna a votar, per tant, som partíceps de la situació i d’uns valors democràtics molt febles resultat d’un franquisme sociològic no superat.

Salvador Pérez Riera

Related Articles

Deixa un comentari