El dissabte 27 de maig es va celebrar el Dia Mundial del Comerç Just

No Comment

La revolució de les butxaques va envair el Mercat de la Independència


festa CJ Mercat IndependenciaEl passat dissabte 27 de maig, se celebrà a Terrassa el Dia Mundial del Comerç Just. Amb el lema «La revolució de les butxaques», i de la mà d’AlterNativa3 i d’Intermon Oxfam, el Mercat de la Independència va ser escenari d’una jornada plena de música, activitats infantils i productes de comerç just.

La jornada comptà amb la participació de la companyia musical Roger Canals, l’Associació d’Amics de l’Òpera i la Sarsuela, els Minyons de Terrassa i l’exposició “Tira del Fil”, a banda de venda i degustació de productes.

L’acte tractava a l’hora de sensibilitzar sobre el comerç just i dels seus avantatges respecte el comerç internacional convencional. Els criteris del comerç just es resumeixen en què els processos de cultiu i producció siguin respectuosos amb el medi ambient, i que siguin productes elaborats per petits productors, agrupats en forma cooperativa i altres alternatives de treball associat, per tal d’assegurar condicions dignes de treball. A la vegada, es vol evitar la intervenció d’intermediaris i especuladors, així com garantir una transparència en els preus tant per als productors com per als consumidors.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari