Lectura de manifest i pintada reivindicativa en el Dia per la Despatologització Trans

No Comment
Pintant la bandera de tots els colors. Foto Ajt Trs

Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de lectura del Manifest del 24 d’octubre Dia per la Despatologització Trans*, que ha anat a càrrec d’Àlex Guzman, membre de l’espai Trans* de Terrassa. A l’acte també hi ha participat l’alcalde Alfredo Vega, regidores i representants dels grups municipals, així com membres d’entitats socials i ciutadanes.

El 24 d’octubre es reivindica la despatologització de les persones trans. La lluita de les persones trans per aconseguir el dret a la identitat o l’expressió de gènere ha portat a la celebració d’aquesta jornada reivindicativa. L’acte, organitzat pel Servei d’LGTBIQ de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació LGTB Terrassa, ha tingut lloc a l’atri de l’Ajuntament.

Aquest acte és el tercer que se celebra donant compliment a l’Acord de Junta de Portaveus “Per establir un calendari de diades internacionals emmarcades en l’àmbit de la diversitat afectiva, sexual i d’identitat de gènere que es commemorin a l’Ajuntament de Terrassa”. En compliment d’aquest acord, a més, avui s’ha hissat per primera vegada la bandera Trans* a l’Ajuntament de Terrassa.

Lectura del manifest a l’atri de l’Ajuntament. Foto: Ajt Trs

Un cop acabada la lectura del manifest, les persones assistents que ho han desitjat s’han pogut sumar a la repintada de rebuig i reivindicació col·lectiva del pas de vianants irisat de la Rambla d’Ègara, a l’alçada dels FGC. Aquest acte s’ha fet com a reafirmació de la  voluntat de la ciutat de Terrassa per seguir treballant en polítiques públiques que visibilitzin la diversitat afectiva, sexual i de gènere, que garanteixin els drets de les persones LGTBIQ i que lluitin en contra l’LGTBIfòbia a la nostra ciutat.

Related Articles

Deixa un comentari